× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διήμερο μαγειρικής στην Ερεσό με θέμα το βράσμα

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/9/2023

Διήμερο μαγειρικής στην Ερεσό με θέμα το βράσμα

Διήμερο μαγειρικής με θέμα το βράσμα από τα σύκα θα πραγματοποιηθεί στην Ερεσό σήμερα Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα η σημερινή εκδήλωση απευθύνεται στους ενηλίκους και έχουν προσκληθεί οι: Γρηγόρης Χριστοδούλου , Convinium Leader του Attika Slow Food από το 1992, Κοφινά Γεωργία, εκπαιδευτικό και συγγραφέα γαστρονομίας, Ζουρίδη Μαρίνα, υπεύθυνη οργάνωσης παιδικών παιχνιδιών γαστρονομίας με θέματα γευσιγνωσίας και υγιεινής διατροφής & Σκλατινιώτη Παρασκευή, δημοσιογράφος του περιοδικού Olive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομη ομιλία για το Slow Food από τον Κοσμήτορα του Slow Food Αττικής κ.Χριστοδούλου, και στη συνέχεια η καθηγήτρια παραδοσιακής μαγειρικής κ.Κοφινά θα εκτελέσει μία συνταγή της Ερεσού συνοδευόμενη από το μοναδικό βράσμα. Θα ακολουθήσει μπουφές με διάφορα εδέσματα φτιαγμένα από το βράσμα.

Την Κυριακή η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά και θα παρουσιαστεί ένα γαστρονομικό παιχνίδι αφιερωμένο στα παιδιά θα λάβει χώρα. Εκτός από το στρώσιμο τραπεζιού, το παιχνίδι με τις χαρτοπετσέτες και άλλα παιχνίδια που έχει επιμεληθεί η κ.Ζουρίδη, τα παιδιά θα μάθουν να φτιάχνουν πολύ εύκολα ένα μπισκοτογλυκό με βράσμα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ