× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σωτήρης Μαρινάτος: Γιατί είμαι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα;

«Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου και πάντα αναλάμβανα τις όποιες πολιτικές ευθύνες μου αναλογούσαν»

Δημοσίευση 11/9/2023

Σωτήρης Μαρινάτος: Γιατί είμαι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα;

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Χριστόφα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασικός λόγος αυτής μου της επιλογής είναι το γεγονός ότι η ανάδειξη του Παναγιώτη στη θέση του Δημάρχου θα δώσει το έναυσμα για πρόοδο και ανάπτυξη στον πολύπαθο Δήμο Μυτιλήνης. Η πρόταση, μάλιστα, για έναν ψηφιακό δήμο με ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τους πολίτες και η ειδική μνεία στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας στον τουρισμό, με την ανάδειξη της Μυτιλήνης μέσω καμπάνιας προβολής και με τη δημιουργία Γραφείου Πληροφόρησης Επισκεπτών, αποτελούν υλοποιήσιμες πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην επίλυση της γραφειοκρατίας αφενός και στην οικονομική ανάπτυξη αφετέρου. Ως εκ τούτου, πιστεύω έντονα ότι μετά τα δύσκολα τελευταία τέσσερα χρόνια λόγω της πανδημίας γεννάται η ευκαιρία να τραβήξουμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

Σε ό,τι με αφορά, ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου και πάντα αναλάμβανα τις όποιες πολιτικές ευθύνες μου αναλογούσαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που οικοδομήσαμε μεταξύ μας εδώ και χρόνια δεσμούς εντιμότητας και αλληλοεκτίμησης. Δεσμοί οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου για κάθοδο στις εκλογές. Η ταύτιση, άλλωστε, σε απόψεις και προτάσεις επί βασικών προβλημάτων του Δήμου μας, με κάνει να διεκδικώ τη στήριξή σας, προκειμένου την επόμενη μέρα των εκλογών να κάνουμε όλοι μαζί, από κοινού τις λύσεις αυτές πράξη. Επειδή, λοιπόν, οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν τομή για το Δήμο Μυτιλήνης, σας προσκαλώ να μου δώσετε την ευκαιρία να γίνω η φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μια φωνή που θα συνδυάζει την εμπειρία χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση με καινοτόμες ιδέες που έχει ανάγκη όσο ποτέ ο Δήμος μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ