× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης της Λέσβου στηρίζουμε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια»

Ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Ζαχαριάδης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/9/2023

«Στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης της Λέσβου στηρίζουμε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια»

Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου Δημήτρης Ζαχαριάδης ανακοίνωσε την στήριξη στα ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια για τον δήμο Μυτιλήνης του Παναγιώτη Χριστόφα και για τον δήμο Δυτικής Λέσβου του Ταξιάρχη Βέρρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο κ.Ζαχαριάδης ανέφερε ότι «οι εκλογές του Οκτωβρίου έχουν ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την κατάργηση της απλής αναλογικής η οποία έγινε εσπευσμένα από τη Ν.Δ. με το που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας στην προηγούμενη τετραετία».

Σε άλλο σημείο της δήλωσης του ο κ.Ζαχαριάδης τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε σαν στόχο να δημιουργήσει πλατιά δημοκρατικά μέτωπα. Δυστυχώς δεν πετύχαμε και σπουδαία πράγματα καθώς είχαμε μπροστά μας παράλληλα να οργανώσουμε τις εκλογές και είχαμε πολλές καθυστερήσεις.Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοβάθμια αυτοδιοικήση της Λέσβου στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και υποστηρίζει μέλη μας που έχουν ενταχθεί είτε με αποφάσεις του Κόμματος μας είτε με δική τους πρωτοβουλία στα ψηφοδέλτια αυτά».

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου τόσο η παράταξη του Ταξιάρχη Βέρρου «Μαζί από την Αρχή» όσο και η παράταξη «Μπροστά» του Παναγιώτη Χριστόφα εξέδωσαν ανακοινώσεις σύμφωνα με τις οποίες τονίζουν ότι οι συνδυασμοί τους είναι ανεξάρτητοι και δεν στηρίζονται από συγκεκριμένα κόμματα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ