× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Θεόφιλος Κωστής: Υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη

«Η ψήφος σας θα ήταν τιμητική για μένα για να μπορώ να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις»

Δημοσίευση 14/9/2023

Θεόφιλος Κωστής: Υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη

Είμαι Δημοτικός Υπάλληλος. Μεγάλωσα στη Γερα γεννημένος στο Μεσαγρο που είναι το πατρικό μου. Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Είμαι τ. Πρόεδρος εργατουπαλληλων Οτα και νυν μέλος Εργαζομένων Οτα Ν Λεσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέλος της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ ΟΤΑ πανελλαδικά. Με τιμάει η πρόταση από το Κώστα Μουτζουρη με τον οποίο συνεργάστηκα τα προηγούμενα 4 Χρόνια ως μέλος της διοίκησης της Ελορις Α.Ε. Είναι ένας εξαιρετικός ανθρώπους πάνω απ όλα και αποδείχτηκε καλός περιφερειαρχης.

Τον στηρίζω γιατί έχει προσφέρει πολλά στα νησιά μας και θα συνεχίσει να προσφέρει. Η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο θα δώσει μία νέα πνοή στη παράταξη και στο τόπο μας γενικότερα. Η ψήφος σας θα ήταν τιμητική για μένα για να μπορώ να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ