× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αφροδίτη Γιαγλή‑Μακαρώνη: Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

«Πιστεύω στην δύναμη των ανθρώπων που τολμούν για ένα καλύτερο αύριο»

Δημοσίευση 14/9/2023

Αφροδίτη Γιαγλή‑Μακαρώνη: Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Γεννήθηκα  και ζω με την οικογένεια μου στην Μυτιλήνη.  Έχω σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου και τελείωσα με Άριστα, ενώ σήμερα είμαι φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Κοινωνικής και Ιστορικής Ανθρωπολογίας. Είμαι παντρεμένη με τον έμπορο Στρατή Μακαρώνη και έχουμε δύο παιδιά στην εφηβεία. Εργάστηκα πολλά χρόνια στις πωλήσεις και στο εμπόριο, ενώ σήμερα εργάζομαι στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγάλη θέληση για προσφορά στον τόπο μου, η γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε οι εργαζόμενες μητέρες, η έντονη επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο και η βαθιά γνώση των δικαιωμάτων του κάθε πολίτη από εμάς, αποτελούν  το κίνητρο για την ενασχόληση μου με τα κοινά.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και η ανταλλαγή απόψεων,  με ώθησε  στο να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Πανάγου Κουφέλου , ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και προπάντων ικανότητα!

Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω αποφασιστικά και μεθοδικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. Θέλω να συμμετέχω σε ότι συμβαίνει στον δήμο, να έχω μέρος της ευθύνης.!
  2. Επιθυμώ να προσφέρω τις γνώσεις μου με σκοπό να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του δήμου προς τους δημότες του!
  3. Μέσα από τη συμμετοχή μου σκοπεύω να βοηθήσω στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης υπέρ των άνεργων γυναικών και  μητέρων αυτού του τόπου.!
  4. Θα είμαι παρούσα  για να μεταφέρω τους όποιους προβληματισμούς σας εκεί που είναι βέβαιο ότι θα εισακουστούν.

 

  • Εστιάζω στην ανάπτυξη  και βιωσιμότητα νέων επιχειρηματικών μονάδων στο τόπο μας, με στόχο την μείωση της ανεργίας και ειδικά των γυναικών.
  • Επικεντρώνομαι  στις δράσεις  για την βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος με σκοπό την ενίσχυση της εικόνας της πόλης, εξασφαλίζοντας τους πόρους χρηματοδότησης μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα.
  • Υποστηρίζω την δημιουργία νέων προγραμμάτων φροντίδας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων.
  • Στηρίζω τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας και κάθε μέριμνα κοινωνικής φροντίδας.
  • Ζητώ την πλήρη στήριξη και αναβάθμιση των σχολείων μας.
  • Επιθυμώ την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου μέσα από στοχευμένες δράσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτυπώνοντας τις επιθυμίες των πολιτών του δήμου Μυτιλήνης, θέλω να είστε σίγουροι ότι θα πασχίσω, μαζί με τον Πανάγο για να κάνουμε το όραμα πράξη .

 

Βασικός στόχος μας είναι η Μυτιλήνη να αποτελέσει μια  έξυπνη Πόλη, φιλική και προσβάσιμη προς όλους, με  κύριο μέλημα την  βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Το πρόγραμμα μας, που θα ανακοινωθεί άμεσα, διευκρινίζει με λεπτομέρεια, σαφήνεια και στοχευμένα, τις θέσεις της αυτοδιοικητικής κίνησης Νέα Δράση, Νέος Δήμος. Ο Πανάγος Κουφέλος  διαθέτει την εμπειρία, την προσωπικότητα και την θέληση, έτσι ώστε να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. ΑΞΙΖΕΙ να γίνει ο νέος Δήμαρχος μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Πιστεύω στην δύναμη των ανθρώπων που τολμούν για ένα καλύτερο αύριο!

Πιστεύω στην ανάπτυξη αυτού του τόπου και υπόσχομαι να αγωνιστώ, μαζί με εκείνον για αυτό!

Πιστεύω ακράδαντα στην αξιοκρατία, στο σεβασμό στον πολίτη και στην συνεργατική δουλειά!

 

Πιστεύω σε νέες δράσεις για έναν Νέο Δήμο με τον Πανάγο Κουφέλο!!

 

Ζητώ την υποστήριξη σας ώστε να κάνουμε ακόμα καλύτερο τον τόπο μας, με υπευθυνότητα και ρεαλιστικούς στόχους!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ