× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παρουσιάσεις βιβλίων στο Βook and Art

Στον πεζόδρομο της Κομνηνάκη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/9/2023

Παρουσιάσεις βιβλίων στο Βook and Art

Συνεχίζονται για δέκατη χρονιά οι εκδηλώσεις στο βιβλιοπωλείο Βοοk and Art που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κομνηνάκη στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

  • Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου παρουσίαση της Πόπης Κλειδαρά για το βιβλίο της "Τα σπασμένα κομμάτια μιας αγάπης" από τις εκδόσεις Πηγή στις 19.30.
  •  Το Σάββατο παιδικές παρουσιάσεις από τις εκδόσεις Καλέντη με τα βιβλία της Μελίνας Ηλιοπούλου τα οποία θα μας ταξιδέψουν, "Μία φανταστική βόλτα στο Λονδίνο" και "Μία φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία".
  •  Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Καλπούζος παρουσιάζει το Καλντερίμι των εκδόσεων Ψυχογιός. ένα ιστορικό μυθιστόρημα για τη Θεσσαλονίκη, ένα ταξίδι από τα τέλη του 19ου αιωνα εως τις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ