× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Με τον Πανάγο πάμε για καινοτόμες δράσεις, ανάπτυξη και τουρισμό»

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης, Στρατής Αλμπάνης μιλά στο «Ν» για την απόφασή του να συμμετάσχει ενεργά στις εκλογές, για τον αθλητισμό και την εστίαση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/9/2023

«Με τον Πανάγο πάμε για καινοτόμες δράσεις, ανάπτυξη και τουρισμό»

Από τους δραστήριους πολίτες στα κοινά, τον αθλητισμό και με αποδεδειγμένη συνεισφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες, ο Στρατής Αλμπάνης, αποφάσισε στα 40 του χρόνια να πει το μεγάλο «ναι» και να κατέλθει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» του Πανάγου Κουφέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την απόφασή του μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει εν όψει της κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών. Επιχειρηματίας της εστίασης ο ίδιος, ιδιοκτήτης του Alley Dog, επί της Κομνηνάκη στη Μυτιλήνη, προπονητής και ενεργός στον αθλητισμό, αλλά και μέλος του ΔΣ του Νομικού προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης, ο Στρατής Αλμπάνης σκέφτηκε πρώτη φορά σοβαρά να είναι υποψήφιος όταν του είχε κάνει πρόταση ο νυν Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης, αλλά δεν ευοδώθηκε η συνεργασία λόγω της απόφασης του πρώτου να μην είναι ξανά υποψήφιος.

Βλέπει στον Πανάγο Κουφέλο όρεξη, καινοτόμες δράσεις και συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και τον τουρισμό, ενώ μας είπε, εν όψει ανακοίνωσης του προγράμματος του συνδυασμού, ότι αυτό περιέχει θέσεις για τους Ρομά και τον πρωτογενή τομέα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ