× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γεώργιος Κατουσέλλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Η συνεργασία όλων πολιτών και φορέων είναι το κλειδί για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάταση της πόλης μας»

Δημοσίευση 18/9/2023

Γεώργιος Κατουσέλλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Ο Γεώργιος Κατουσέλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Μαρία Χαραλάμπους και έχουν δύο κορούλες. Έχει λείψει από το νησί μόνο για τις σπουδές και τα πρώτα του εργασιακά του βήματα. Έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας, με εξειδίκευση την χρηματοοικονομική και διαχείριση κινδύνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη του δουλειά ήταν σε εταιρία συμβούλων λογιστών – φοροτεχνικών στην Αθήνα. Μετά λόγω της αγάπης του για τον τόπο και πάρα το πολύ νεαρό της ηλικίας, επέστρεψε στο νησί για να εργαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς, στο τμήμα χορήγησης δανείων και ανάπτυξης επιχειρηματικού σχεδιασμού. Μεταπήδησε, έπειτα από εξετάσεις, και εργάστηκε στη ΔΟΥ Μήθημνας, στη ΔΟΥ Καλλονής και τέλος στη ΔΟΥ Μυτιλήνης. Εκεί, βρίσκεται μέχρι και σήμερα από την θέση του Επόπτη Ελέγχου.

Με βαθιά γνώση του οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος του νησιού μας και του Βορείου Αιγαίου γενικότερα για πάνω από είκοσι χρόνια, υπηρετεί την τοπική κοινωνία με συνέπεια και μέγιστο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Παράλληλα, από τη θέση του Γραμματέα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τμήμα Βορειανατολικού Αιγαίου, δίνει συνεχείς αγώνες για τα δικαιώματα και την συνεχή κατάρτιση των συναδέλφων οικονομολόγων – λογιστών – φοροτεχνικών – μελετητών, ενώ σε συνεργασία με τα άλλα μέλη της διοίκησης συντάσσουν και καταθέτουν εφαρμόσιμες και καινοτόμες προτάσεις για την οικονομική ανάπτυξη των πολύπαθων νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Η συνεργασία όλων πολιτών και φορέων είναι το κλειδί για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάταση της πόλης μας.

Ήρθε η ώρα επιτέλους να αποφασίζουμε εμείς για την πόλη και τον τόπο μας, ώστε να τον αναδείξουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε περήφανοι για το πού θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ