× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Φραγκούλης Αλμπανέλλης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Μαζί θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας»

Δημοσίευση 19/9/2023

Φραγκούλης Αλμπανέλλης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριότητα, έθεσα εαυτόν στην υπηρεσία των συνδημοτών μου με σκοπό να καταπιαστώ με τα προβλήματα του τόπου μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα ως πρόεδρος της κοινότητας Πύργων Θερμής πιστεύω πως κατάφερα αρκετά, αλλά κυρίως πως κέρδισα τον σεβασμό και την εκτίμηση όσων με εμπιστεύθηκαν.
Με αυτά τα εφόδια αλλά και με περισσότερη εμπειρία και γνώση συστρατεύομαι σήμερα στο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Χριστόφα για τον Δήμο Μυτιλήνης.

Μαζί θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας. Γιατί οι ανάγκες όλων των συνδημοτών και η ελπίδα για ένα καλύτερο Δήμο οδηγούν μονάχα προς μια κατεύθυνση. Και η κατεύθυνση αυτή είναι "ΜΠΡΟΣΤΑ".

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ