× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Με τον Μουτζούρη γιατί πρώτα είμαι Μυτιληνιός και μετά όλα τα άλλα»

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, Στρατής Καραγεωργίου, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το «Άλμα Ανάπτυξης» μιλά στο «Ν»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2023

«Με τον Μουτζούρη γιατί πρώτα είμαι Μυτιληνιός και μετά όλα τα άλλα»

Για την επιλογή του να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το «Άλμα Ανάπτυξης» και επικεφαλής τον Κώστα Μουτζούρη μίλησε στο ρ/σ του «Ν» και στους 99 στα fm ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Στρατής Καραγεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη στιγμή που θα κατέβαζε η ΝΔ υποψήφιο Περιφερειάρχη, δεν θα συμμετείχε ο ίδιος, αλλά το πρόσωπο του Αλκιβιάδη Στεφανή, τον έβαλε σε σκέψεις. Μάλιστα την παραίτησή του από τη ΝΟΔΕ την αποδίδει στον ίδιο, εξιστορώντας τα γεγονότα της Καράβας το 2020 με την απόβαση των ΜΑΤ, κάνοντας λόγο για λάθος πολιτική επιλογή της ΝΔ. Την ίδια στιγμή μίλησε με θερμά λόγια για τη μεγάλη διαδήλωση «που οργάνωσε ο Μουτζούρης», όταν με πικρία ανέφερε ότι δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Στεφανή όταν ήταν συντονιστής για το μεταναστευτικό.
Ο Στρατής Καραγεωργίου, από μικρός στη ΝΔ και από τις αρχές του 2000 στην τοπική αυτοδιοίκηση δηλώνει ότι «πρώτα είμαι Μυτιληνιός, και μετά όλα τ’ άλλα». Ως ελεύθερος επαγγελματίας, γεωπόνος, αυτοπροσδιορίζεται ως «μη πολιτικός» με τη στενή έννοια, αλλά ως ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά και επιθυμεί να συνεισφέρει αν εκλεγεί στον πρωτογενή τομέα και στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων των νησιών.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ