× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μακρή Αφροδίτη: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Εμπρός λοιπόν να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για αλλαγή πλεύσης στα νησιά μας»

Δημοσίευση 21/9/2023

Μακρή Αφροδίτη: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Ονομάζομαι Μακρή-Τασιά Αφροδίτη. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Ο σύζυγος μου είναι Απόστρατος Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Υπηρέτησα με υπευθυνότητα στη Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση στο νομό Λέσβου. Εδώ και έξι χρόνια είμαι Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός. Ποτέ δεν έφυγα από το νησί μου παρά μόνο στα χρόνια των σπουδών μου. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας υπήρξα ενεργή συνδικαλιστικά αφού συμμετείχα σε κάθε εκλογική διαδικασία της ΕΛΜΕ Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διατέλεσα για μια τετραετία Δημοτική Σύμβουλος στον "παλαι ποτέ" Δήμο Πολιχνίτου και συμμετείχα σε πολλές εκλογικές διαδικασίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου και έχω τη θέληση να αγωνιστώ για να βοηθήσω οσο είναι δυνατόν να υλοποιηθούν οι προσδοκίες και τα όνειρα μου για αναβάθμιση της Περιφέρειας μας. Ο τόπος μας είναι μαγικός και διαθέτει τις προδιαγραφές για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς: τον τουριστικό, τον Περιβαλλοντικό, τον αγροτουριστικό, τον θεραπευτικό-ιαματικό , τον θρησκευτικό. Αρκεί να υπάρχει θέληση για δουλειά και μεράκι. Από τη δική μου πλευρά υπάρχει η διάθεση, η επιθυμία να προσφέρω ανιδιοτελώς τις Υπηρεσίες μου σε όποιον τομέα μου ζητηθεί.

Η απόφαση μου να συστρατευτώ με το Συνδυασμό "Νέα Δυναμική " του Αλκιβιάδη Στεφανή δεν ήταν τυχαία. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα αυτού του ανθρώπου υπήρξε γνώμονας για την επιλογή μου αυτή. Ο τόπος μας, χόρτασε από λαϊκιστές, από διχαστικές πρακτικές και ψηφολάγνους. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται στο τιμόνι της Περιφέρειας ένας δυναμικός ηγέτης, μεθοδικός και πάνω από όλα γνωστής των προβλημάτων των νησιών μας. Όλα αυτά πιστεύω ότι τα διαθέτει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους μας ότι υπηρέτησε την Πατρίδα γενικά σε δύσκολα πόστα. Και διακρίθηκε παντού.

Για αυτό ζητάμε την ψήφο σας. Για να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για πρόοδο, τουριστική ανάπτυξη, δημιουργία Νέων θέσεων εργασίας που θα κρατήσουν τα Παιδιά μας στον τόπο τους , και δεν θα μείνουμε ένα νησί γερόντων. Εμπρός λοιπόν να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για αλλαγή πλεύσης στα νησιά μας. Με τη Νέα Δυναμική να δώσουμε όντως δύναμη στον Αλκιβιάδη Στεφανή να υλοποιήσει το όραμα του για μια νέα Πορεία και Προοπτική. Ζητάω και εγώ τη ψήφο σας γιατί πιστεύω οτι μπορώ να βοηθήσω με την πείρα και τη διάθεσή μου. Σας ευχαριστώ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ