× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παναγιώτης Κουνέλλης: Μαζί με τον Πανάγο Κουφέλο

«Είμαι έτοιμος να συγκρουστώ με νοοτροπίες που κρατάνε το Δήμο μας στο χθες»

Δημοσίευση 22/9/2023

Παναγιώτης Κουνέλλης: Μαζί με τον Πανάγο Κουφέλο

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κουνέλλης, Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στη Μυτιλήνη. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Δίκαιο της Διαιτησίας (LL.M) ενώ έχω λάβει εξειδίκευση στο ΕΚΠΑ  στο Δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, από το 2021 είμαι  διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Είμαι παντρεμένος με την επιχειρηματία Δάφνη Χατζηχαραλάμπους, με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο αγοράκια.

Είμαι  γιος του Κωνσταντίνου Κουνέλλη και της Μαρκέλλας Τσαμπαρλή.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση – πρόκληση του φίλου μου, Πανάγου Κουφέλου, αποφάσισα για πρώτη φορά να κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές και να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, γνωρίζοντας   την ευθύνη που αυτή κουβαλά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, σκεπτόμενος όμως την ανάγκη του τόπου μας για αλλαγή προς το νέο, θέλησα να ενώσω τη δύναμή μου με τη δική του, γιατί πιστεύω σε εκείνον, βλέπω ότι τρέφει την ίδια αγάπη με μένα για τον τόπο μας αλλά και γιατί δείχνει εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους.

Τίποτα δεν αλλάζει μόνο με κριτική και γκρίνια. Είμαι έτοιμος να συγκρουστώ με νοοτροπίες που κρατάνε το Δήμο μας στο χθες.

Πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ευλογημένο τόπο μας έχοντας όραμα και θέληση για δουλειά, κυρίως όμως γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω ακόμη και μπροστά σε κείνα που φαντάζουν ανέφικτα.

#metonpanago λοιπόν 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ