× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το πρώτο ζωντανό DEBATE για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εδώ

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ΟΛΩΝ των παρατάξεων (Βατός, Γαλής, Ζαφείρης, Πέτρου, Σγατζός) απαντούν σε απευθείας μετάδοση και οι πολίτες κρίνουν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/9/2023

Το πρώτο ζωντανό DEBATE για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εδώ
Από αριστερά: Αρ. Σγατζός, Ν. Γαλής, Στρ. Ζαφείρης, Ι. Βατός και Στρ. Πέτρου

Οι προβληματισμοί των νησιωτών και των νησιωτισσών για άλλη μια φορά τέθηκαν στην εκπομπή του ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm, όπως πάντα ζωντανά και σε απευθείας μετάδοση, και αυτή τη φορά κλήθηκαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για το βόρειο Αιγαίο από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις που διεκδικούν την Περιφέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε οι παρατάξεις, πέντε και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που τις εκπροσώπησαν:
ο Γιάννης Βατός, της «Νέας Δυναμικής» με επικεφαλής τον Αλκιβιάδη Στεφανή,
ο Νάσος Γαλής, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής την Αγλαΐα Κυρίτση
ο Στρατής Ζαφείρης, από το «Αλμα Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον Κώστα Μουτζούρη
ο Στρατής Πέτρου, από την «Αλλαγή πορείας για τα νησιά μας» με επικεφαλής τη Βάσω Χοχλάκα
ο Αριστείδης Σγατζός, από την «Ανταρσία στο Αιγαίο» με επικεφαλής τον Νίκο Μανάβη
Η δημοσιογράφος του «Ν», Ανθή Παζιάνου συντόνισε το Debate και έθεσε τις ερωτήσεις. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν για τις ακτοπλοϊκές- αεροπορικές συνδέσεις, σε σχέση με τον τουρισμό και την καθημερινότητα των νησιών. Ζητήθηκαν οι θέσεις τους σε σχέση με τον αγροτικό τομέα, την προώθηση των τοπικών προϊόντων των νησιών και τις ευκαιρίες εργασίας και απασχόλησης που πρέπει να δώσει η Περιφέρεια.

Επίσης ρωτήθηκαν οι απόψεις τους για τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας και την πιθανή εγκατάσταση ανεμογεννητριών. Τέλος κλήθηκαν να επιχειρηματολογήσουν για την κάθοδό τους στις εκλογές και την επιλογή να στηρίξουν ως υποψήφιοι ο καθένας τον συνδυασμό του.

Απάντησαν ή όχι; Το αφήνουμε στην κρίση σας:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ