× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Προορισμός κρουαζιέρας η Λέσβος»

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο «Seatrade Europe»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/9/2023

«Προορισμός κρουαζιέρας η Λέσβος»

Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής έκθεσης κρουαζιέρας και συνεδρίου Seatrade Europe, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο Αμβούργο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρουσίασε με επιτυχία τον προορισμό της Λέσβου και συνέχισε να ενισχύει την παρουσία της στον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, όπου παρουσιάστηκε το Nautical Port Evaluation Report, μια αναφορά με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προορισμού (έχουμε ήδη αποστείλει  τον πλήρη φάκελο μας σε πάνω από 25 εταιρείες κρουαζιέρας). Επίσης, δόθηκαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές στον προορισμό και παρουσιάστηκε το Lesvos Cruise Excursion Book, που περιλαμβάνει πάνω από 35 επιλογές εκδρομών για όλες τις κατηγορίες πλοίων και επιβατών.

Σε αυτήν την προσπάθεια, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεργάζεται με την Five Senses Consulting, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του τουρισμού και των κρουαζιέρων. Η συνεργασία αυτή ενίσχυσε τις προσπάθειες προώθησης του προορισμού και της περιοχής ως ανερχόμενου προορισμού κρουαζιέρας και ενίσχυσε την παρουσία της Περιφέρειας στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Ο Περιφερειάρχης της Βορείου Αιγαίου, κ. Μουτζούρης, δήλωσε: «Η Λέσβος διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας προορισμός, ειδικά στην κατηγορία Luxury, για να έχει επιτυχημένες τεχνικές προσεγγίσεις αλλά και για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια μας , θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το νησί της Λέσβου συνολικά. Συνεχίζουμε την παρουσία μας στα κέντρα αποφάσεων και σύντομα θα ενισχύσουμε τη διαδραστική πληροφόρηση μέσω μιας καινοτόμου δράσης που χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας σφραγίδες QR και NFC tags. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους επισκέπτες να αντλήσουν πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Λέσβου σε πολλαπλές γλώσσες, ενισχύοντας έτσι τη σύνδεσή τους με την τοπική επιχειρηματικότητα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεχίζει να προωθεί την ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας και την ενίσχυση του προορισμού της Λέσβου ως μία από τις κορυφαίες επιλογές για τις κρουαζιέρες στο Αιγαίο.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία