× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ρίτσα Βαλάκου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Η επιλογή των εκπροσώπων μας πρέπει να γίνεται με κριτήρια αξιακά και όχι με γνώμονα την ανταπόδοση για προσωπικές χάρες»

Δημοσίευση 28/9/2023

Ρίτσα Βαλάκου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μυτιλήνη. Είμαι 28 χρονών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επέλεξα να επιστρέψω και να εργαστώ ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συμμετοχή στα κοινά είναι επιβεβλημένη για όλους μας. Είναι δικαίωμα και καθήκον μας είτε ως ψηφοφόροι είτε ως υποψήφιοι. Επέλεξα να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό «Μπροστά» και επικεφαλής τον Παναγιώτη Χριστόφα και ελπίζω οι συμπολίτες μου να με τιμήσουν επειδή πιστεύω ότι θα συμβάλλω σε μία δημοτική αρχή με χαρακτηριστικά σύνθεσης, εκσυγχρονισμού του παλαιού μοντέλου, αμεσότητας με τους πολίτες, φρέσκιας και σύγχρονης σκέψης στο τρόπο λειτουργίας, διαχείρισης και επίλυσης των προβλημάτων που έχουν αντίκτυπο σε όλους εμάς που ζούμε στον όμορφο τόπο μας.

Η επιλογή των εκπροσώπων μας πρέπει να γίνεται με κριτήρια αξιακά και όχι με γνώμονα την ανταπόδοση για προσωπικές χάρες.

Η συμμετοχή μου στα κοινά στόχο έχει την προσφορά, την ποιοτική αναβάθμιση του τόπου μας, τον απεγκλωβισμό από παλαιωμένες λογικές και παγιωμένες καταστάσεις που συνέβαλαν στην σημερινή στασιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φιλοδοξώ να συμβάλλω με προτάσεις, με παρεμβάσεις, με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και όχι την προσωπική μου ανάδειξη.

Μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ