× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έρχονται Μαρινάκης και Αδωνις για να ενισχύσουν την υποψηφιότητα Στεφανή;

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται στη Λέσβο κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους Ζωή Ράπτη και Ιάσων Φωτήλα. Πιθανόν να παραστεί ο Υπουργός Εργασίας στην ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2023

Έρχονται Μαρινάκης και Αδωνις για να ενισχύσουν την υποψηφιότητα Στεφανή;

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους βουλευτές Ζωή Ράπτη και Ιάσων Φωτήλα έρχονται την Κυριακή και τη Δευτέρα στη Λέσβο εν' όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του κόμματος θα έχουν συναντήσεις με στελέχη ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν και σε μια διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Την Τρίτη εν' όψει της κεντρικής ομιλίας του Αλκιβιάδη Στεφανή στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης αναμένεται να έρθει στη Λέσβο για να προλογίσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ