× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κωνσταντίνος Καρατόλιος: Γιατί με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Γυρνάμε την πλάτη στο παλιό, προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοσίευση 2/10/2023

Κωνσταντίνος Καρατόλιος: Γιατί με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Η επιλογή του συνδυασμού του Παναγιώτη Χριστόφα αποτελεί μια επιλογή που θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ τον Δήμο της Μυτιλήνης. Αποτελείται από δοκιμασμένους αυτοδιοικητικούς και από νέους ανθρώπους, άξιους και ικανούς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας. Να διεκδικήσουν και να ολοκληρώσουν μικρά και μεγάλα έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα φέρουν Ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως πατέρας δύο παιδιών καταλαβαίνω τη σημασία της ύπαρξης παιδικής χαράς και χώρου άθλησης σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε κάθε χωριό του Δήμου μας. Κατανοώ το πόσο σημαντική είναι η κατασκευή του Κολυμβητηρίου. Αναγνωρίζω την αξία του να είναι καθαρή η πόλη και τα χωριά μας.

Γνωρίζω καλά την αναγκαιότητα ύπαρξης Παιδικών Σταθμών. Ως εκπαιδευτικός και γονιός καταλαβαίνω τι χρειάζονται τα σχολεία μας. Ως νέος άνθρωπος βλέπω την αναγκαιότητα της διεκδίκησης προγραμμάτων που θα φέρουν Ανάπτυξη και θα μειώσουν την ανεργία. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και την εφαρμογή των ίδιων πολιτικών που έφεραν σε τέλμα τον Δήμο μας, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εμπιστεύομαι τον Παναγιώτη Χριστόφα για τη θέση του Δημάρχου Μυτιλήνης, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα για τον Δήμο μας. Με βαθιά αίσθηση ευθύνης και φρέσκες ιδέες θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης και στέκομαι έμπρακτα δίπλα του για την πρόοδο του τόπου μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ