× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Πάμε προσεκτικά, ποιοτικά… μπροστά!»

Ο Νίκος Καρασάββας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Μπροστά» του Χριστόφα επιμένει στη βελτίωση της καθημερινότητας, για την καθαριότητα και το πράσινο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023

«Πάμε προσεκτικά, ποιοτικά… μπροστά!»

Μετρά 11 χρόνια στην αυτοδιοίκηση ο Νίκος Καρασάββας και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης με τον Παναγιώτη Χριστόφα νιώθει ότι δικαιώνεται καθημερινά για την επιλογή του να συστρατευτεί μαζί του από το 2019 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου εκλέχτηκε και σήμερα με τον συνδυασμό «Μπροστά» για τον Δήμο Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πλούσια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, όχι μόνο ως πρόεδρος της Πηγής, όπου θεωρεί έτσι κι αλλιώς ότι «από την κοινότητα ξεκινάν όλα», αλλά και ως αντιδήμαρχος στη διεθνώς αναγνωρισμένη θητεία Δημοτική Αρχή Γαληνού έχει καταπιαστεί ο Νίκος Καρασάββας, με το πράσινο, την ποιότητα ζωής, καθαρά αυτοδιοικητικά θέματα. Μάλιστα στις περιοδείες του συνδυασμού «Μπροστά» με τους υπόλοιπους υποψηφίους, τους οποίους εκτιμά, όπως υπογραμμίζει, δεν χάνει ευκαιρία να απαντά στις ερωτήσεις των δημοτών.

Το ένστικτό του το 2019 τον έκανε να εμπιστευτεί τον Παναγιώτη Χριστόφα και τόνισε στη συνέντευξή του στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm ότι είτε εκλεγεί είτε όχι θα είναι διαθέσιμος για ό,τι χρειαστεί ο συνδυασμός «Μπροστά», λέγοντας χαρακτηριστικά «πάμε προσεκτικά, ποιοτικά… μπροστά»!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ