× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Γιατί οι υποψήφιοι δήμαρχοι αρνούνται τη δημόσια αντιπαράθεση;»

Η υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκη Τσιριγώτη κάνει λόγο για συνειδητή επιλογή ώστε «οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στα βουβά»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023

«Γιατί οι υποψήφιοι δήμαρχοι αρνούνται τη δημόσια αντιπαράθεση;»

Σε… αγανακτισμένη δήλωση προέβη η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη μη πραγματοποίηση ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.
Η κ. Τσιριγώτη αναφέρει: «Παρότι απομένουν λιγότερες από 6 ημέρες για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πολύ περισσότερο απουσιάζουν εκκωφαντικά οι οργανωμένες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων, ενώ υπάρχουν και υποψήφιοι που αποφεύγουν συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση και «ακυρώνουν» ακόμα και προγραμματισμένες συζητήσεις – ντιμπέιτ με τη μη συμμετοχή τους.
Γιατί άραγε συγκεκριμένοι υποψήφιοι αρνούνται να αντιπαρατεθούν δημόσια;
Γιατί αρνούνται να συμμετέχουν σε προγραμματισμένο δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων;
Μήπως γιατί δε θέλουν να φανεί ότι τα περιβόητα προγράμματά τους είναι κούφια λόγια;
Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση και συνειδητή επιλογή που εξυπηρετεί τα επιτελεία και των άλλων δύο υποψηφίων δημάρχων, αυτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με στόχο οι εκλογές να πραγματοποιηθούν «στα βουβά».
Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας, από τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, την ακρίβεια, τα ζητήματα υγείας, το προσφυγικό, την καθαριότητα, τους ελεύθερους χώρους, την έλλειψη δημοσίων δομών για ΑΜΕΑ και τόσα άλλα, άπτονται και των αρμοδιοτήτων των δημοτικών αρχών. Γι' αυτό και είναι κρίσιμο οι θέσεις όλων των υποψηφίων να γίνουν γνωστές πριν τις εκλογές!
Καλούμε τα ΜΜΕ να διοργανώσουν ξανά έστω και τώρα ντιμπέιτ υποψηφίων για το Δήμο Μυτιλήνης κι ας αναλάβει η κάθε παράταξη την ευθύνη για τη συμμετοχή της ή για την αποφυγή της αντιπαράθεσης.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ