× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Ο κόσμος εμπιστεύεται την παράταξη Χριστόφα και θα το δείξει έμπρακτα την Κυριακή»

Αισιόδοξος ότι ο συνδυασμός «Μπροστά» θα είναι νικητής των εκλογών την Κυριακή για το Δήμο Μυτιλήνης και ο Παναγιώτης Χριστόφας ο επόμενος δήμαρχος, δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κατσαρός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2023

«Ο κόσμος εμπιστεύεται την παράταξη Χριστόφα και θα το δείξει έμπρακτα την Κυριακή»

Αισιόδοξος ότι από την 1η Ιανουαρίου στο Δήμο Μυτιλήνης θα είναι δήμαρχος ο Παναγιώτης Χριστόφας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά» Κώστας Κατσαρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου ο κ. Κατσαρός σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού εισπράττουν από τον κόσμο μηνύματα εμπιστοσύνης και διάθεσης για αλλαγή στον τρόπο διοίκησης του Δήμου Μυτιλήνης.

Το νέο ΕΣΠΑ εργαλείο ανάπτυξης

«Το ζήτημα είναι να υπάρχει ένα σαφές προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει να το υλοποιήσει βήμα βήμα, με προτεραιοποίηση των πιο σημαντικών έργων και άντληση πόρων από το νέο ΕΣΠΑ το οποία θα ανοίξει στις αρχές του χρόνου και θα το διαχειριστούν ολοκληρωτικά  οι νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε ο Κώστας Κατσαρός προτεραιότητα για τους πολίτες από τις συζητήσεις που γίνονται έχουν τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της πόλης και των χωριών όπως είναι η καθαριότητα, ο ευπρεπισμός των δημοτικών χώρων,  οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η προσβασιμότητα στους δρόμους, το κυκλοφοριακό και η σχολική στέγη.

Κυκλοφοριακό και μεγάλα έργα 

«Το κυκλοφοριακό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Μυτιλήνης και για την επίλυση του οποίου θα ανατεθεί μελέτη από τις πρώτες κιόλας μέρες ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα θα τρέξουμε τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή είναι προβληματικά όπως το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης, το πάρκινγκ της Θερμής και ορισμένα άλλα που είτε σταμάτησαν είτε διαλύθηκαν οι εργολαβίες είτε είναι σε διαδικασία απένταξης».

Παιδικές χαρές και καινούργια νηπιαγωγεία 

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σύμφωνα με τον κ. Κατσαρό σε έργα σημαντικά για τη νεολαία του Δήμου μας όπως είναι η επισκευή και η δημιουργία παιδικών χαρών στην πόλη και στα χωριά, καθώς και η φροντίδα της σχολικής στέγης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τόνισε αυτή τη στιγμή πολλά νηπιαγωγεία της Μυτιλήνης στεγάζονται σε υπόγεια και ισόγεια πολυκατοικιών και γενικά σε χώρους μη ικανοποιητικούς για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

«Από αυτά που γνωρίζουμε πολύ γρήγορα θα βγει πρόσκληση για το νέα ΕΣΠΑ που θα αφορά τη σχολική στέγη. Στόχος μας είναι η δημιουργία νέων σύγχρονων σχολικών μονάδων για την στέγαση των νηπιαγωγείων που έχουν πρόβλημα καθώς και ενεργειακή αναβάθμιση και επισκευή για όσα σχολεία δεν εντάχθηκαν στο αρχικό πρόγραμμα».

Η εξυπηρέτηση του πολίτη σε προτεραιότητα 

Παράλληλα σημείωσε ο Κώστας Κατσαρός θα δοθεί προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη με αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών αλλά και των υπηρεσιών δια ζώσης. «Ο πολίτης όταν υποβάλει ένα αίτημα είτε ηλεκτρονικά είτε στις υπηρεσίες με φυσική παρουσία θα πρέπει να εξυπηρετείται άμεσα και να δίνεται λύση στο πρόβλημά του.

Αναφερόμενος ο Κώστας Κατσαρός στους λόγους για τους οποίους οι πολίτες την Κυριακή θα πρέπει να ψηφίσουν για δήμαρχο Μυτιλήνης τον Παναγιώτη Χριστόφα σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο συνδυασμός «Μπροστά» είναι ένας ακομμάτιστος ανεξάρτητος συνδυασμός που αποτελείται κατά κύριο λόγο από νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά. «Δεν υπάρχουν πολιτικές δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα εκεί που θα μας τάξει ο κόσμος θα επιτελέσουμε το καθήκον μας χωρίς να δεχόμαστε παρεμβάσεις». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ