× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σιμιτζή Ταξιαρχούλα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Θα παλέψω για τα παιδιά μου που αξίζουν μια καλύτερη πόλη, μια πόλη που θα χαίρονται να ζουν, μια πόλη που θα τους κάνει να αισθάνονται υπερήφανα για τον τόπο καταγωγής τους»

Δημοσίευση 4/10/2023

Σιμιτζή Ταξιαρχούλα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Το καθήκον μας ως άνθρωποι είναι να συνεχίζουμε σαν μην υπάρχουν όρια στις δυνατότητες μας .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτή την φράση οδηγό αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Παναγιώτη Χριστόφα και να γίνω μέλος της ομάδας του, μιας ομάδας μακριά από κομματικές ταυτότητες και με μοναδικό στόχο να αλλάξουμε αυτό το μέρος.

Τώρα είναι η στιγμή, η στιγμή , στις 8 Οκτωβρίου πάμε #Μπροστά, για να διαμορφώσουμε μια κοινωνία καλύτερη για εμάς με μοναδικό σκοπό και στόχο να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα τόπο όπως τον είχαμε πάντα ονειρευτεί γιατί καθετί που η ψυχή το επιθυμεί, το πετυχαίνει.

Δεν θα παλέψω για εμένα, ούτε για προσωπικά μου συμφέροντα. Θα παλέψω για τα παιδιά μου που αξίζουν μια καλύτερη πόλη, μια πόλη που θα χαίρονται να ζουν, μια πόλη που θα τους κάνει να αισθάνονται υπερήφανα για τον τόπο καταγωγής τους.

Έχει φτάσει η ώρα να Πάμε Μπροστά, το αξίζουμε και θα το πετύχουμε με την βοήθεια όλων μας, το μέλλον ανήκει σαυτούς που πιστεύουν στα όνειρα τους.
Αν όχι τώρα, πότε, αν όχι εμείς, ποιος;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ