× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αφάλωνα, ευχαριστεί τον Κώστα Μουτζούρη

Ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος παραχώρησε στο Σύλλογο της περιοχής έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για τις εκδηλώσεις του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2023

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αφάλωνα, ευχαριστεί τον Κώστα Μουτζούρη

Το ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αφάλωνα «Η Αγία Τριάδα» εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον κο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη, αφού  μετά από σχετικό του αίτημα για την απόκτηση ενός χώρου όπου ο Σύλλογος θα το χρησιμοποιεί προκειμένου να διοργανώνει εκδηλώσεις του αλλά και δράσεις του, ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε  στο αίτημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προχώρησε στην παραχώρηση ενός προκατασκευασμένου οικίσκου-κοντέινερ, ο οποίος τοποθετήθηκε σε οικόπεδο της κ. Μύρνας Χωριατέλλη και θα στεγάσει τις δράσεις του συλλόγου. 

Στα εγκαίνια του χώρου που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες τα μέλη του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου καθώς και κάτοικοι του Αφάλωνα, που βρέθηκαν στο σημείο, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ευχαριστίες του στον κ. Μουτζούρη ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τις δράσεις πολιτισμού των χωριών της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ