× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σαρωτική νίκη και επανεκλογή Βέρρου στη Δυτική Λέσβο

Με πολύ υψηλό ποσοστό επανεκλέγεται ο Ταξιάρχης Βέρρος, ακολουθεί ο Απόστολος Αλατζάς και τρίτος ο Γιάννης Συκάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2023

Σαρωτική νίκη και επανεκλογή Βέρρου στη Δυτική Λέσβο

Με συντριπτική πλειοψηφία επανεξελέγη δήμαρχος Δυτικής Λέσβου ο Ταξιάρχης Βέρρος. Συγκεκριμένα με ενσωματωμένα το 61,36% των εκλογικών τμημάτων του Δήμου ο νυν δήμαρχος προηγείται με ποσοστό 66,04% ποσοστό εξαιρετικά υψηλό για να γίνει οποιαδήποτε ανατροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθεί ο Απόστολος Αλατζάς με ποσοστό 19,07% και τρίτος ο Γιάννης Συκάς με ποσοστό 14,89%.

Σε δήλωση του stonisi.gr στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Νησί 99FM  o Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά των βουλευτών της Ν.Δ. Χαράλαμπου Αθανασίου και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαϊδη.  Και στους βουλευτές ο κ. Βέρρος χρέωσε ότι συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Αλατζά και δεν σεβάστηκαν τις επιλογές που είχαν κάνει πρωτοκλασσάτα στελέχη των δύο κομμάτων.

Αναφερόμενος ειδικά στον κ. Αθανασίου, ο κ. Βέρρος είπε πως δεν έχει καμία έχθρα μαζί του και πρόσθεσε πως με την συμπεριφορά την προεκλογική περίοδο κατάφερε να διχάσει την κοινωνία και να πολλαπλασιάσει τα προβλήματα για το κόμμα του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ