× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ανθρωπος με βαθιά γνώση, απαραίτητος για την Περιφέρεια ο Στεφανής»

«Ήρθα ως φίλος του κ. Στεφανή, όχι ως υπουργός» τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 13/10/2023

«Ανθρωπος με βαθιά γνώση, απαραίτητος για την Περιφέρεια ο Στεφανής»

Για τη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τη Νέα Δυναμική, Αλκιβιάδη Στεφανή έκανε επίσκεψη- αστραπή στη Λέσβο ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου δύο 24ωρα πριν από την κάλπη της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το εκλογικό κέντρο του κ. Στεφανή, ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε ότι η επίσκεψή του οφείλεται στη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη κάνοντας λόγο για σπουδαίο δημόσιο λειτουργό: Συνεργαζόμουν πάντα με έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση του πεδίου και τεράστιο ενδιαφέρον για την πατρίδα του. οι γνώσεις του αφορούν την ασφάλεια, αλλά έχει και το αναπτυξιακό πρόσημο που χρειάζεται για την Περιφέρεια

«Εύχομαι την Κυριακή να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», κατέληξε στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του.

Σε σχετική μας ερώτηση για την επίμονη στάση της κυβέρνησης να στηρίζει με δυνατέςπαρουσίες της, οπως του πρωθυπουργού ή του ίδιου του υπουργού Παιδείας, ο κ. Πιερρακάκης απάντησε ότι ήρθε στη Λέσβο ως φίλος του κ. Στεφανή και οχι με την ιδιότητά του. Κληθείς από το «Ν» να σχολιάσει γιατί κεντροαριστεροί ψηφοφόροι να στηρίξουν την υποψηφιότητα της ΝΔ, ο κ. Πιερρακάκης απάντησε ότι έχει αλλάξει η πολιτική γεωγραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σχέση με τις αρμοδιότητές του ως υπουργού Παιδείας, ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξει το σύστημα καταγραφής των κενών εκπαιδευτικών και ότι θα τοποθετηθούν οι εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης.

Στη συνέχεια στην αγορά της Μυτιλήνης περιόδευσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκηκαι τον βουλευτή Ν. Λέσβου της ΝΔ, Χαράλαμπο Αθανασίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ