× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Προεκλογική δραστηριότητα Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

Με περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης μαζί με τον Κυριάκο Πιερακάκη και συνεντεύξεις στα Μέσα Ενημέρωσης των νησιών μας κλείνει την προεκλογική του δραστηριότητα ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/10/2023

Προεκλογική δραστηριότητα Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

Συνεχίστηκε σήμερα το προεκλογικό πρόγραμμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή στη Μυτιλήνη, με περιοδείες και συνεντεύξεις στα Μέσα Ενημέρωσης των νησιών μας. Στην αγορά ο κ. Στεφανής περιόδευσε με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά σε ανακοίνωση του συνδυασμού του αναφέρεται: 

«Το Βόρειο Αιγαίο είναι ένα συμπιεσμένο ελατήριο που αν το αφήσουμε, θα μας εκπλήξει με όσα εκείνα μπορεί να δώσει. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τα καταπληκτικά μας χαρακτηριστικά, ένα μέρος υπέροχο και με εξαιρετικούς ανθρώπους, και να πάρουμε όσα αξίζουμε». Η παραπάνω ήταν η καλημέρα του Υποψηφίου Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ANT1 και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους, κ. Γιώργο Παπαδάκη και την κα. Μαρία Αναστασοπούλου.

Παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο «ΣΤΟ ΝΗΣΙ» και τους δημοσιογράφους, κ. Θράσο Αβραάμ και την κα. Μαρία Χατζηγεωργίου, απαντώντας σε μια σειρά από ποικίλα ερωτήματα. Μεταξύ άλλων σχολίασε για το μεταναστευτικό ζήτημα: «Την τάξη στο Βόρειο Αιγαίο ποιος την έφερε; Παραλάβαμε τον τόπο με 43.500 μετανάστες, τη Μόρια με 23.000, κι αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια τάξη. Ποιος σταμάτησε τις ροές; Υπάρχει όνομα. Στεφανής Αλκιβιάδης. Έπλευσα με 93 σκάφη του Λιμενικού, προκειμένου να αλλάξουμε τη νοοτροπία και να σταματάμε τις ροές πάνω στα σύνορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μίλησε στην κάμερα του «Kalloninews.gr» και τον δημοσιογράφο, κ. Θεόφιλο Μυζίκα, σημειώνοντας:«Θα τρέξουμε, θα δούμε τα προβλήματα όλου του τόπου και τι έργα έχουν μείνει πίσω. Θα δούμε την αναπτυξιακή εταιρεία της Περιφέρειας, κάτι που δεν έχει γίνει. Δεν έχει αξιοποιηθεί. Αν δεν το πράξουμε, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη. Χρειάζεται να επενδύσουμε πάνω στην προστασία. Κυρίαρχα έργα όσα μας θωρακίζουν και μας επιτρέπουν να κοιτάζουμε μπροστά».

Εμφανίστηκε στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και τη δημοσιογράφο, κα. Μαρία Σμιλίδου, τονίζοντας: «Το εύκολο για τον κ. Πρωθυπουργό θα ήταν να έδινε το χρίσμα στον κ. Μουτζούρη για να βάψει όλη την Ελλάδα μπλε. Εμένα με επέλεξε για την αποτελεσματικότητα μου, κι όχι για την κομματική ταυτότητα. Θα φτιάξουμε πολλά στο Βόρειο Αιγαίο».

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Βουλευτή ΝΔ Λέσβου, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, στελέχη της ΔΕΕΠ, ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» περιόδευσαν στην αγορά της Μυτιλήνης. Είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στη Μητρόπολη Μυτιλήνης και να συζητήσουν με ιδιοκτήτες καταστημάτων, πελάτες και απλούς πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Πιερρακάκης, είπε: «Είμαι βέβαιος για την εκλογή ενός πολύ καλού φίλου, ενός «σπουδαίου δημόσιου λειτουργού» όπως είναι ο Αλκιβιάδης Στεφανής. Θα δείξει την ίδια αγάπη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στον τόπο, όπως έκανε τόσα χρόνια στην πατρίδα».

Ο βουλευτής ΝΔ Λέσβου, κ. Αθανασίου, με τη σειρά του, δήλωσε:«Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη του Αλκιβιάδη Στεφανή. Δεν θα είναι μια νίκη μόνο προσωπική, αλλά μια νίκη για το Βόρειο Αιγαίο. Καλή τύχη, Αλκιβιάδη Στεφανή, αυριανέ Περιφερειάρχη».

Έπειτα, απευθύνθηκε προς τους πολίτες της Λήμνου μέσω του «Ράδιο Άλφα» και τον δημοσιογράφο, κ. Ηλία Κότσαλη, λέγοντας: «Η Κυριακή που μας έρχεται δεν είναι ο τελικός. Είναι η αρχή μια νέας εποχής. Θα παλέψουμε μαζί για την πρόοδο, την ευημερία, την ανάπτυξη, το χαμόγελο, τη λεβεντιά και την περηφάνια μας. Ελάτε μαζί μας στο φως, και στο τέλος της πενταετίας θα είμαστε περήφανοι για τα όσα έχουμε καταφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ραδιόφωνο του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1» και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους, κ. Θανάση Φουσκίδη και κα. Στέλλα Γκαντώνα, έκανε γνωστό: «Πηγαίνουμε με πολύ σοβαρότητα και υπευθυνότητα να δείξουμε έναν άλλον δρόμο, μια άλλη επιλογή για τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου. Καθημερινά δέχομαι μηνύματα και τηλεφωνήματα από πολίτες εκτός ΝΔ, άτομα που κινούνται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς που δηλώνουν πως θα με στηρίξουν λόγω του οράματος και του προγράμματος που έχουμε για τα νησιά μας».

Τέλος στο «LimnosFM100» και τη δημοσιογράφο, κα. Δέσποινα Βασιλειάδου,μοιράστηκε το εξής:«Εγώ έγινα γνωστός για τα «όχι» μου. Ο κ. Πρωθυπουργός με έχρισε υπουργό λόγω των ικανοτήτων μου και επειδή έχω το σθένος να εκφράζω την άποψη μου. Το ίδιο συνέβη και τώρα! Το Βόρειο Αιγαίο θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ