× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εργαστήριο δημιουργίας θεατρικών αντικειμένων

Με την Γιούλα Κουτσουμπού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/10/2023

Εργαστήριο δημιουργίας θεατρικών αντικειμένων

Η υπεύθυνη του Humade crafts workshop του Lesvos Solidarity Γιούλα Κουτσουμπού σε συνεργασία με το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλιας «Η Ανάπτυξη» διοργανώνουν εργαστήρια δημιουργίας θεατρικών αντικειμένων, για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «Στα παρασκήνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων πρόκειται να δημιουργηθούν αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά που θα πλαισιώσουν τα σκηνικά του θεατρικού έργου που θα ανέβει το προσεχές διάστημα από το νεοσύστατο θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλιας «Η Ανάπτυξη».

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο του 2023 στο χώρο του Humade crafts workshop του Lesvos Solidarity [Σαπφούς 9].Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: +30 694 309 8288.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ