× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Μιχαήλ‑Ανθιμος Δήσσος ευχαριστεί

Για την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/11/2023

Ο Μιχαήλ‑Ανθιμος Δήσσος ευχαριστεί

Ο προεκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του, δίνοντας τη σειρά του στην κάλπη να μιλήσει! Ένας αγώνας ανθρώπινος, δίκαιος και πάνω απ’ όλα ΤΙΜΙΟΣ, τον οποίον εκτίμησε ο λαός της Λέσβου και όλων των νησιών του Βορείου Αιγαίου και χάρισε στην παράταξή μας τη νίκη, δίνοντάς της ισχυρή εντολή για την εκ νέου ανάληψη της περιφερειακής αρχής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς πρωτίστως, τον επικεφαλής και πρωτεργάτη του συνδυασμού μας, κο Κώστα Μουτζούρη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και κατόπιν την οικογένειά μου για τη βοήθεια και τη στήριξή τους στον προσωπικό μου αγώνα!

Περισσότερο όμως ευχαριστώ τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου, τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου, γνωστούς και αγνώστους, αυτούς που με εμπιστεύθηκαν και με ανέδειξαν στην τρίτη θέση στην κατάταξη των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων! Από αυτή τη θέση, λοιπόν, υπόσχομαι σε όλες και όλους σας ότι θα σταθώ στο πλευρό σας και θα καταβάλω κάθε ανθρώπινη προσπάθεια να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

Ο αγώνας τώρα ξεκινά! Με το κεφάλι ψηλά και με κάθε ενέργεια και δύναμη που μάς χαρίζει ο Θεός και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ορθωνόμαστε και χαράζουμε πορεία για την επίτευξη των στόχων και των πρωτοβουλιών για το καλό των κατοίκων των νησιών μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω, επίσης, να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για το συλλογικό αγώνα που δώσαμε, χαρίζοντας την πρωτιά στην παράταξή μας! Αλλά και τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων για το δικό τους αγώνα, με την ελπίδα να συμπράξουμε όλοι μαζί για το καλό αυτού του τόπου!

Σάς ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου και σάς εύχομαι υγεία και κάθε αγαθό! Με εκτίμηση,

Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

21 Απρίλη...

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Βιομηχανική κληρονομιά, από την Ξάνθη… στη Μυτιλήνη;

Μιλήσαμε με τη βιομηχανική αρχαιολόγο, Μαρία Πετρά, υπεύθυνη της εταιρείας Παστάλι που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Τι γνωρίζουμε σήμερα για τον αυτισμό

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΗΣΗ, Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 25/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ένα μυθιστόρημα «αληθινό» για την πολιτική και τη Δικαιοσύνη

Με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους το Σάββατο στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης, μιλήσαμε με τον συγγραφέα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Αποβολή, διαπόμπευση, λοβοτομή

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, δημοσιογράφος
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΒΑΣΤΡΙΑ: Στην καρδιά του Δάσους…

Ένα «μεγαλείο» ανευθυνότητας –Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑΣ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κοινωνικές Συμμαχίες

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΛΑΣ, γιατρός
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 22/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κορίτσι έξι χρόνων μόνο χωρίς γονείς, έξω από την Ασφάλεια

Οι πρώτες μέρες της χούντας στη Μυτιλήνη μέσα από τις αναμνήσεις - Γράφει η ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ*