× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ανακύκλωση στα... λόγια!

Έκκληση του Δήμου Δυτικής Λέσβου προς τους δημότες να σέβονται τους μπλε κάδους, πετώντας σε αυτούς μόνο ανακυκλώσιμα υλικά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/1/2020

Ανακύκλωση στα... λόγια!

Το κακό... παράγινε στη Δυτική Λέσβο, με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να αναγκαστεί να εκδώσει ανακοίνωση - σύσταση προς τους δημότες της, ζητώντας τους το αυτονόητο, να σέβονται ότι οι μπλε κάδοι πρέπει να δέχονται μόνο ανακυκλώσιμα υλικά! Κάτι που μερικοί, φαίνεται ότι το έχουν πάρει στην... πλάκα στην ευρύτερη περιοχή, πετώντας εκεί μέχρι και ζωϊκά υπολείμματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Ρούσσης κάνει λόγο για τσουχτερά πρόστιμα προς τους παραβάτες, όταν θα ολοκληρωθεί ο νέος κώδικας καθαριότητας.

Αναλυτικά: «Επειδή το πρόβλημα που παρατηρείται στους μπλε κάδους ανακύκλωσης, έχει γίνει κάτι παραπάνω από έντονο, με τους εργαζομένους στην Καθαριότητα του Δήμου Δυτικής Λέσβου να βρίσκουν συνεχώς ζωικά υπολείμματα και υποπροϊόντα, μέχρι και ολόκληρα πτώματα αιγοπροβάτων(!), γίνεται δημοσίως η έκκληση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Ρούσση να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που δεν τιμά κανέναν.

Από τον Αντιδήμαρχο τονίζεται ακόμη ότι μόλις ολοκληρωθεί ο νέος κώδικας Καθαριότητας, τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι τσουχτερά.»

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ