× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση Βέρρου με τους τυροκόμους της Λέσβου

Συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου αλλά και η προοπτική κατασκευής ειδικής μονάδας επεξεργασίας των τυροκομικών αποβλήτων στη Δυτική Λέσβο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2023

Συνάντηση Βέρρου με τους τυροκόμους της Λέσβου

Με επιχειρηματίες της διατροφικής βιομηχανίας της Δυτικής Λέσβου και συγκεκριμένα του κλάδου της τυροκομίας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνάντηση του Δημάρχου με τoν Πρόεδρο του Συλλόγου Τυροκόμων Λέσβου Ιγνάτη Θέμελη και τα μέλη Αντώνη Καλδέλη, Λάμπρο Ρόδο και Γρηγόρη Ρόδο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ευρύτερων πρωτοβουλιών της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη της αναγκαιότητας προστασίας του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Εξάλλου σημαντικό θέμα της συνάντησης, ήταν εκείνο των αποβλήτων των τυροκομείων, η διαχείριση των οποίων εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος συζήτησε μεταξύ άλλων και για τα γενικότερα προβλήματα του τυροκομικού κλάδου και τις δυνατότητες στήριξής τους από τον Δήμο και τους ενημέρωσε διεξοδικά για την ύπαρξη ενός αξιοσημείωτου επενδυτικού ενδιαφέροντος που εμφανίζεται στη Λέσβο, για την διαχείριση αλλά και αξιοποίηση των αποβλήτων (τυρόγαλο), με προοπτική κατασκευής ειδικής μονάδας επεξεργασίας αυτών στη Δυτική Λέσβο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ