× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Eνημερωτική εκδήλωση για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη δυτική Λέσβο

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Μεσότοπο από την «Κίνηση για Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/12/2023

Eνημερωτική εκδήλωση για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη δυτική Λέσβο

Η «Κίνηση για Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο» θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 7μμ, στον χώρο του κινηματογράφου στον Μεσότοπο (πάνω από την πλατεία) για την επικείμενη μετατροπή της δυτικής Λέσβου σε βιομηχανική ζώνη παραγωγής ενέργειας, μέσω της εγκατάστασης 10 βιομηχανικών αιολικών σταθμών που θα απαριθμούν 153 ανεμογεννήτριες συνολικά.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «λαμβάνοντας υπόψη την «χαλάρωση» των όρων αδειοδότησης παραγωγής, καθώς και την υποβάθμιση του πλαισίου προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος στο όνομα της «πράσινης ανάπτυξης», ενημερωνόμαστε και συζητάμε για το επικείμενο έργο και τις επιπτώσεις που θα φέρει αυτό στον τόπο και τις ζωές μας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Πρωτοβουλία Αθήνας για την Προστασία των Αγράφων, μεταφέροντάς μας τις επιπτώσεις των φαραωνικών αυτών έργων στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και την απάντηση που δίνουν οι πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ