× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Τραγούδια που μένουν… κι επιμένουν!»

O Mανώλης Καραντίνης Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023 στο Κτήμα Οινοφόρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2023

«Τραγούδια που μένουν… κι επιμένουν!»

Φέτος, στο Κτήμα Οινοφόρος την Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να γιορτάσουμε παρέα με τον μεγάλο σολίστα του μπουζουκιού και της καρδιάς μας, τον Μανώλη Καραντίνη, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σ΄ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια που θα απογειώσουν το κέφι και την εορταστική μας διάθεση για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με την ψυχή μας!
Κάθε ταξίμι τουΜανώλη Καραντίνηθα μάς ξεσηκώσει και θα μάς συγκινήσει! Κάθε πενιά του βάλσαμο στην ψυχή μας. Κι όταν αποφασίσει και να τραγουδήσει τότε το κέφι απογειώνεται και οι καρδιές ξεχνιούνται και μεθούν.

Στη συναυλία, μεταξύ άλλων, θ΄ακουστούν τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει νεότεροι αλλά και παλαιότεροι ερμηνευτές όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γρ. Μπιθικώτσης, ο Στρ. Διονυσίου, ο Γ.Πάριος, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Αντ.Ρέμος, ο Πλούταρχος, η Β.Μοσχολιού, η Χ.Αλεξίου, η Ρίτα Σακελλαρίου Τζένη Βάνου, Μαίρη Λίντα και πολλά - πολλά ακόμα. Τραγούδια της παρέας που ξεσηκώνουν για χορό, τραγούδια που όλοι αγαπάμε και θα τραγουδήσουμε μαζί με τον Μανώλη Καραντίνη και την εκλεκτή παρέα του.

Ο ίδιος τραγουδάει ενώ παράλληλα παίζει ταξίμια και «τζαμάρει»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mαζί του επί σκηνής δύο εξαιρετικές φωνές η Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου και η Αγγελική Πέτκου,κιθάρα – φωνή ο Ανδρέας Λάφης, πιάνο η Ευαγγελία Μαυρίδου και Κρουστά ο Μυτιληνιός Γρηγόρης Πατλάκας.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738 και 6982775233

Προπώληση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1)Στην αρχή της αγοράς – (Ερμού 15)
2) 3)Sohocafé – bar, Πλατεία Σαπφούς
3) Industry 9 – Ελευθερίου Βενιζέλου 23
4) ) Στο ταμείο εισόδου στο Κτήμα Οινοφόρος

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ