× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Θρήνος στον Μεσότοπο για τον τραγικό χαμό του Λουκά

Βαρύ πένθος στη Δυτική Λέσβο και στην τοπική κοινωνία του χωριού για τον πρόωρο θάνατο του 20χρονου νέου σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή το πρωί, λίγες μέρες πριν ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/1/2024

Θρήνος στον Μεσότοπο για τον τραγικό χαμό του Λουκά

Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία του Μεσοτόπου έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του 20χρνου Λουκά Β.  σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή νωρίς το πρωί λίγο έξω από τα Παράκοιλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα στοιχεία το αυτοκίνητο που οδηγούσε το άτυχο παιδί για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 20χρονος Λουκάς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία και σε λίγες μέρες θα απολυόταν και θα ξεκινούσε εργασία στο τυροκομείο του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.

Η δραματική ανάρτηση του Διευθυντή του Συνεταιρισμού Μάνου Κωνσταντιδέλλη αποτυπώνει το δράμα της οικογένειας αλλά και ολόκληρου του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα χάσαμε από την οικογένεια μας, την ράτσα μας, από το σόι μας, τον Λούκα Β.

Ο δικός μας Λούκας θα τελείωνε την θητεία του και σε λίγες μέρες θα έπιανε δουλειά ως Α τυροκόμος στο νέο τυροκομείο του Συνεταιρισμού μας αυτό είχε σπουδάσει. Σήμερα κλαίει ο  Μεσότοπος, κλαίει η γειτονιά, κλαίει η ψυχή και η καρδιά μας. Δεν υπάρχουν λόγια!

Τη θλίψη του για την απώλεια και συλλυπητήρια  στην οικογένεια του παιδιού με ανάρτησή του στο facebook εκφράζει και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα όλοι μας, ο Δήμος μας, η Δυτική Λέσβος, θρηνούμε την απώλεια ενός ακόμα νέου παιδιού μας,που άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αβάσταχτο αυτό πόνο στους οικείους του παιδιού μας. Ας είναι όμως  η τελευταία φορά που το κάνουμε αυτό! Ας είναι η τελευταία φορά που πρέπει να πούμε τα αυτονόητα για την προσοχή μας στην οδήγηση και τους δρόμους μας που πρέπει να βελτιώσουμε..».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει η ενορία του Κάτω Χάλικα στη Μυτιλήνη

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Φωτεινής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βγήκαν οι λαμαρίνες από την προκυμαία Μυτιλήνης

Ο υπεύθυνος του έργου μίλησε στην κάμερα του «Ν» για την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες το τελευταίο διάστημα όπως είπε έχουν ομαλοποιηθεί αρκετά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανάσταση με ομπρέλες στη Λέσβο

Μικρή αστάθεια με μπόρες αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο στο νησί ενώ την Κυριακή του Πάσχα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα
ΧΩΡΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή στο Σίγρι

Οι γυναίκες του χωριού τηρώντας το έθιμο των παππούδων τους που ήρθαν πρόσφυγες από το διωγμό του 1922 στολίζουν τον επιτάφιο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης