× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ενισχύθηκε με νέα περιπολικά η Αστυνομία στο Βόρειο Αιγαίο

Για την κάλυψη των αυξημένων επιχειρησιακών αναγκών

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 10/2/2020

Ενισχύθηκε με νέα περιπολικά η Αστυνομία στο Βόρειο Αιγαίο

Συνολικά 9 οχήματα παραδόθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου στους Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, για την ενίσχυση του στόλου τους και την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών, στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο.
Στη Μυτιλήνη κατά την παράδοση των οχημάτων παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς. Στις δηλώσεις του κατά την τελετή παράδοσης ο κ.Μουτζούρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η προηγούμενη Περιφερειακή αρχή είχε δρομολογήσει την προμήθεια μέσω ΕΣΠΑ 9 περιπολικών και άλλων 18 που θα παραδοθούν σε επόμενη φάση. «Η Περιφέρεια αλλά και το Κράτος οφείλει να σταθούν αρωγοί γιατί το σώμα της Αστυνομίας δοκιμάζεται όλα αυτά τα χρόνια» επεσήμανε ο κ.Μουτζούρης. Από την μεριά του ο Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ανέφερε ότι «τα νέα υπερσύχρονα περιπολικά θα συμβάλουν στην όλη προσπάθεια που καταβάλει η Αστυνομία για να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες του Βορείου Αιγαίου που είναι και η πρωταρχική μας υποχρέωση». Τέλος ο κ.Ντουρουντούς απευθυνόμενος στον κ.Μουτζούρη τόνισε με νόημα ότι «ευελπιστούμε σε ένα νέο πρόγραμμα όχι μόνο για να αποκτήσουμε αυτοκίνητα αλλά και τεχνικά μέσα που θα συμβάλουν στο να έχουμε καλύτερη αστυνόμευση».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ