× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΠΑΣΟΚ: «Δεν απηχούν θέσεις του κόμματος οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη»

Αποδοκιμάζει η Χαριλάου Τρικούπη τις δηλώσεις του βουλευτή Λέσβου για το γάμο και την τεκνοθεσία ομοφύλων, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2024

ΠΑΣΟΚ: «Δεν απηχούν θέσεις του κόμματος οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη»

Αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαΐδης κρατούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τονίζουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, «οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξη του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Λέσβου είχε υποστηρίξει ότι «η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά».

Την ίδια ώρα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής δίνουν τη δική τους απάντηση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «ομοφοβική» τη δήλωση του κ. Παρασκευαΐδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ας μην σπεύδει, όμως, να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος, Άδωνις Γεωργιάδης» υποστηρίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας ότι στην κυβέρνηση θα πρέπει να λύσουν το… πρόβλημα που ακούει στο όνομα: Αντώνης Σαμαράς.

«Ας δουν στην κυβέρνηση τα του οίκου τους και τις αντιρρήσεις που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς» καταλήγουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ολόκληρη η δήλωση του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γραπτή δήλωση έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης με την οποία παίρνει θέση για το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Ειδικότερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Την ώρα που οι Έλληνες αναστενάζουν στα ταμεία των super markets από την συνεχιζόμενη ακρίβεια και αισχροκέρδεια, την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών ακόμη και στις Περιφέρειες της χώρας, στην Λέσβο, με έκρηξη διαρρήξεων και κλοπών πρόσφατα στη Γέρα, η Κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν και να αλλάξουν την επικοινωνιακή ατζέντα ασχολούμενοι τώρα με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και το πως θα μάθουν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και το σχολείο το Νέο Πρότυπο των δυο μπαμπάδων ή των δυο μαμάδων.

Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή πρόβλεψη για το θέμα που ψελλίζουν κάποιοι, ας προχωρήσει πρώτα η Ευρώπη στην οποία πιστέψαμε με πάθος, την Ευρωπαϊκή της Εμβάθυνση και Ολοκλήρωση, ας αποκτήσει πρώτα Κοινή Εξωτερική και Αμυντική Πολιτική, που θα εγγυηθεί και θα προστατεύσει τα εξωτερικά της σύνορα και τα μέλη της από τρίτους, ας αποτρέψει και διαχειριστεί αποτελεσματικά και δίκαια τη παράνομη μετανάστευση που και πάλι εντείνεται (φθάσαμε τις 5.500 στη Λέσβο παρά την πρωθυπουργική διακήρυξη προεκλογικά ότι αφήσαμε πίσω το μεταναστευτικό πρόβλημα), ας θεσπίσει η Ευρώπη το Ευρωομόλογο, για να έχει το ευρώ την ίδια αξία στη τσέπη όλων των Ευρωπαίων πολιτών και μετά ας ζητήσει και το γάμο και τη τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων.

Ας σοβαρευτούν στη κυβέρνηση της ΝΔ που έχει τη πλειοψηφία να νομοθετεί, όπου φαίνεται, και όχι μόνο, ότι η ευγενής και κατά τα άλλα συμπαθής κοινωνική ομάδα των ομοφυλόφιλων, έχει γίνει πολυπληθής στις παρυφές και το περιβάλλον της, αλλά και εν γένει στο πολιτικό σύστημα.

Ας ασχοληθούν σοβαρά και κατά προτεραιότητα στη κυβέρνηση, όπως ζητάει η κοινωνία, με τα καυτά προβλήματα της, δηλαδή την προστασία του εισοδήματος των πολιτών από την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια, που συνεχίζει να καλπάζει και το 2024 και τώρα την ανακάλυψε η κυβέρνηση με καθυστέρηση δύο χρόνων, τη στήριξη της υπαίθρου με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας γιατί αυτοί αντιστέκονται, ζουν και καλλιεργούν εκεί και τη βλέπουμε να ερημώνει, την εκρηκτική εγκληματικότητα που έχει επεκταθεί και στις περιφέρειες της χώρας αλλά και στην ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ανηλίκων, με δυσοίωνα μηνύματα για το μέλλον, την αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ. που καταρρέει, τη προστασία της δωρεάν δημόσιας παιδείας, την αντιμετώπιση της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής και την αποτροπή νέων τετελεσμένων σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, για την εδραίωση του τουρκικού δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας, γιατί αν χάσουμε το Αιγαίο, χάσαμε την Ελλάδα!».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΚΕ στηρίζει την Κίνηση κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών

Η βουλευτής Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα συναντήθηκε με μέλη της κίνησης για ελεύθερα βουνά στη Λέσβο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εχει αδικηθεί η Λέσβος»

Δεν περίμενε τον Ιούνιο του 2023 όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί ότι θα γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Βρέθηκαν στον «μαγικό κόσμο των βιβλίων»!

Εντυπωσιακή μουσικο-αφηγηματική παράσταση από την Αθανασία Δαφιώτη και τον Γρηγόρη Μολυβιάτη στην Πέτρα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δράση καθαρισμού του βυθού στο λιμανάκι της Ευρειακής Γέρας

Ο βυθός είχε συσσωρεύσει αντικείμενα και απορρίμματα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ως πότε θα μείνει η Μυτιλήνη χωρίς κολυμβητήριο;

Καμία εξέλιξη έως αυτή τη στιγμή για την χρηματοδότηση του έργου η οποία περιορίστηκε σημαντικά από το Υπουργείο μετά την πρώτη δημοπράτηση του έργου. Δεν προχωρά η διαδικασία χωρίς ολόκληρο το ποσό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος