× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Απ’έξω «πατριώτες», στο συμβούλιο στρατιώτες (της ΝΔ)!»

Κοροϊδία και εμπαιγμό καταγγέλλουν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/2/2020

«Απ’έξω «πατριώτες», στο συμβούλιο στρατιώτες (της ΝΔ)!»

«Περίσσεψε η κοροϊδία και ο εμπαιγμός στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Μυτιλήνης» λένε με ανακοίνωσή τους οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, Στρατής Κόμβος και Παναγιώτης Βαλάκος, οι οποίοι κάνουν γνωστό στο λεσβιακό λαό πως «οι δήθεν «αχρωμάτιστοι» σύμβουλοι της δημοτικής αρχής και οι δορυφόροι τους αρνήθηκαν να καταδικάσουν την πράξη της κυβέρνησης της ΝΔ να προβεί σε ΠΝΠ με την οποία επιτάσσει εκτάσεις στα νησιά μας για να φτιάξει νέα κέντρα, αυτά που υποτίθεται ότι δεν θέλουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από αυτή την απαράδεκτη ενέργεια της κυβέρνησης, που ήρθε στον απόηχο των κινητοποιήσεων των νησιωτών, μας κάλεσαν σε έκτακτη συνεδρίαση για να επαναλάβουν το παλιό ψήφισμα του συμβουλίου σα να μην έχει αλλάξει τίποτα! Μας κάλεσαν για να μας πείσουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης θα αποδώσουν! Τα μέτρα που θα θαλασσοπνίγουν, που διαιωνίζουν τον εγκλωβισμό και μετατρέπουν τα νησιά μας σε απέραντα κέντρα κράτησης προσφύγων και μεταναστών, πρέπει να δοκιμαστούν για να αποδώσουν, έτσι μας είπαν!

Ο λαός της Λέσβου, του Δήμου Μυτιλήνης, που τους στήριξε με την ψήφο του οφείλει να βγάλει τα συμπεράσματά του, από αυτούς που τόσο καιρό καμώνονταν ότι θα λύσουν το πρόβλημα και τώρα σηκώνουν τα χέρια, όχι για να καταγγείλουν την κυβέρνηση, αλλά για να δηλώσουν αναρμόδιοι και να δώσουν εν λευκώ επιταγή στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΝΔ που υπηρετεί με πίστη τον εγκλωβισμό που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν χύνουν, ή καλύτερα όσες υποκριτικά δακρυσμένες φατσούλες και αν βάζουν στο facebook, η ιστορία της Λέσβου χτες τους κατέγραψε σε αυτούς που δεν κάνουν ρούπι παραπέρα από όσα τους προστάζει η κυβέρνηση που υπηρετούν και γι’ αυτό είναι υπόλογοι στους κατοίκους του νησιού μας για την προσπάθεια μετατροπής του νησιού μας σε τεράστιο hotspot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τακτική αυτή, να σύρουν το συμβούλιο πίσω από την απαράδεκτη στάση τους, προκάλεσε την αποχώρηση της παράταξής μας, που μόνο επιβεβλημένη ήταν μετά από όλα αυτά.

Απαιτούμε να αποσυρθεί εδώ και τώρα η απαράδεκτη και προκλητική ΠΝΠ της κυβέρνησης, αλλιώς να ακυρωθεί η συνάντηση της Πέμπτης με τον αρμόδιο υπουργό.

Καλούμε το λεσβιακό λαό σε επαγρύπνηση, ώστε απομονώνοντας τις φασιστικές φωνές να οργανώσει την πάλη του και να απαιτήσει εδώ και τώρα το μαζικό απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί, να μεταφερθούν πρόσφυγες και μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε δημόσιους, ανοιχτούς και αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας και στη συνέχεια, με γρήγορες διαδικασίες, στις χώρες προορισμού τους, να πιεστεί η ΕΕ ώστε να δεχθεί τους πρόσφυγες-μετανάστες, να κλείσει το hotspot της Μόριας και να μην υπάρξει καμία νέα δομή (κλειστή ή ανοιχτή) στη Λέσβο.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ