× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ομοφοβικό μεν το σχόλιο, εκβιαστική δε η διαρροή

Παλαιότερο βίντεο διέρρευσε από στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, με τον τελευταίο όντας με φίλους, να επιδίδεται σε σεξιστικά αστεία κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/2/2024

Ομοφοβικό μεν το σχόλιο, εκβιαστική δε η διαρροή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης για παλαιότερο βίντεο που τον δείχνει να κάνει χιούμορ με ομοφοβικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, κληθείς από την ομήγυρη να σχολιάσει πιθανή συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, η συζήτηση που είχε ήταν με φίλους και κατεγράφη παρανόμως, με τον «δράστη» να φαίνεται να είναι στενός του συνεργάτης και η κίνηση να γίνεται, όπως λέει για εκβιαστικούς λόγους.

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», είπε αρχικά ο Περιφερειάρχης στο βίντεο που διέρρευσε.
Τότε ένας από τους καλεσμένους τον ρώτησε «Και με τον Κασσελάκη;» με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντάει με γέλιο: «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση Μουτζούρη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι ) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:
Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.
Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.»

Επειδή πάντως το βίντεο διέρρευσε ενόσω ο κ. Μουτζούρης ήταν με την παρέα του, καλό θα ήταν να προσέχει τους στενούς συνεργάτες του, αλλά και όσα λέει, καθώς ο ίδιος και σε συνέντευξη που έχει δώσει στο «Ν» τάσσεται υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Γεωτρήσεις στη Γέρα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης, γίνεται προσπάθεια επίσπευσης των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαμπροβδομάδα με ζέστη και Σάββατο με καταιγίδες και κρύο

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στη Λέσβο προς τα τέλη της εβδομάδα, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΘΕΑΤΡΟ

Πάσχα με θέατρο στο Παλαιοχώρι

Ακολούθησε ούζο και καλή διάθεση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανοίγει το Parasol στη Σκάλα Ερεσού

Μιλήσαμε με τον παρά λίγο 34χρονο, νέο ιδιοκτήτη του ιστορικού μπαρ, καφέ, σημείου αναφοράς, Θανάση Καραολάνη που το ξανάφτιαξε με τα χέρια του
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Πανηγυρίζει η Μονή Αγίου Ραφαήλ στο Λόφο των Καρυών

Ξεχωριστή μέρα για τη Λέσβο η Λαμπροτρίτη 7 Mαίου
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης