× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επανεξελέγη ο Νίκος Κατράνης

Για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/2/2024

Επανεξελέγη ο Νίκος Κατράνης

Επανεξελέγη χθες, Πέμπτη με την προβλεπόμενη εκ του Νόμου πλειοψηφία των 3/5 του δημοτικού συμβουλίου για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο Νίκος Κατράνης.
Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ο κ. Κατράνης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την πλήρωση της θέσης του σημαντικού αυτού θεσμού και κατά πλειοψηφία εξασφάλισε την ανανέωση της θητείας του.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Τα προηγούμενα δύο χρόνια θεωρώ ότι μπήκαν οι σωστές βάσεις για τη λειτουργία αυτού του σημαντικού θεσμού που στοχεύει στην εξυπηρέτηση και προστασία των δημοτών και την εμπέδωση της σχέσης εμπιστοσύνης και συναντίληψης μεταξύ δημοτών, επιχειρήσεων και δημοτικής αρχής. Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή για τους δημότες», δήλωσε ο κ. Κατράνης μετά την εκλογή του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ