× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του Ευεργέτουλα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας επιθεώρησε την αγροτική οδοποιία και τα έργα που γίνονται στην περιοχή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/4/2024

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του Ευεργέτουλα

Αυτοψία στα έργα αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή του Ευεργέτουλα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο ΔΕ Ευεργέτουλα Αντώνη Δάλα και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, παρουσία εκπροσώπου του αναδόχου και Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφτηκε τους αγροτικούς δρόμους Κεραμειών – Ιππείου, Συκούντας – Ιππείου και Λαγκάδας – Πλακούρας στην περιοχή Κάτω Τρίτους – Μυχού, όπου ολοκληρώθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης στο πλαίσιο έργου συνολικού προϋπολογισμού 470.000 €.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο υπεγράφη την 1η Φεβρουαρίου 2024 και ολοκληρώθηκε σε διάστημα μικρότερο της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσής του.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το έργο τσιμεντόστρωσης αγροτικών δρόμων στη Δημοτική Ενότητα Ευεργέτουλα, όχι μόνο γιατί αυτό ολοκληρώθηκε συντομότερα απ’ ότι προβλεπόταν στη σχετική σύμβαση, και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ανάδοχο για αυτό, αλλά πολύ περισσότερο γιατί πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα καλύψει ανάγκες των κατοίκων και των αγροτών της περιοχής για τα επόμενα χρόνια. Με παρεμβάσεις σαν και αυτή, υλοποιούμε το όραμά μας για ζωντανά χωριά στον Δήμο Μυτιλήνης, δημιουργώντας υποδομές που επιτρέπουν στους κατοίκους να εργαστούν, να μείνουν και να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους σε αυτά».

Ο κ. Χριστόφας επισκέφτηκε και το σημείο πέριξ του χώρου ταφής μεταναστών και προσφύγων, όπου σήμερα ξεκίνησε η εκτέλεση έργου τσιμεντόστρωσης του αγροτικού δρόμου, που συνδέει τον χώρο με τη δημοτική οδό, που οδηγεί στον οικισμό του Κάτω Τρίτους. Το έργο συμβασιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και έχει χρόνο υλοποίησης τους 3 μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.   

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Το τριήμερα Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου