× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βρήκαν τον θησαυρό μέσα στη θάλασσα!

Η ομάδα των ναυτοπροσκόπων νικήτρια στο 6ο κυνήγι θησαυρού

Δημοσίευση 5/3/2019

Βρήκαν τον θησαυρό μέσα στη θάλασσα!

Στο πιο δύσκολο κυνήγι θησαυρού κατάφερε να αντεπεξέλθει η ομάδα «ΟΥΓΚ» του Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας, αφού το 6ο κυνήγι θησαυρού Μολύβου είχε… κρύψει τον θησαυρό στην θάλασσα! Ωραία ήταν όμως και η αίσθηση της νίκης, όταν η ομάδα ανακάλυψε μέσα στο κουτί του θησαυρού πουγκιά με βότσαλα που πάνω τους αναγράφονταν οι αρετές της συνεργασίας , της αγάπης, της φιλίας, της άμιλλάς, του σεβασμού, της υπομονής και της γνώσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, το 6ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου, ένα παιχνίδι θεσμός που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου. Φέτος το παιχνίδι είχε θεματική έναν μυστηριώδη κώδικα που για να λυθεί χρειάστηκε την συμμετοχή των παικτών που μυήθηκαν από τους μαφιόζους για να ολοκληρώσουν αυτή την αποστολή και να σπάσουν τον κώδικα που τους οδήγησε στον πολυπόθητο θησαυρό.

Οι παίκτες πέρασαν όμορφες στιγμές και έκαναν αυτό το παιχνίδι να τελειώσει με μεγάλη επιτυχία.

Η νικήτρια ομάδα του περσινού κυνηγιού «LA-MAFIOζέλια ανέλαβε με την βοήθεια και την υποστήριξη της ομάδας κρυμμένου θησαυρού του Φορέα Τουρισμού Μολύβου την διοργάνωση του παιχνιδιού, και με πολύ δουλειά που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, δημιούργησε γρίφους έξυπνους που όλες οι ομάδες έλυναν με ενθουσιασμό και πάνω από όλα με καλή διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αμφιέσεις

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Διαγωνισμό της καλύτερης Συνολικής Παρουσίας για τις ομάδες την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου που ήταν κατάμεστο από κόσμο που ήρθε για να παρακολουθήσει, αλλά και από όλες τις ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι αμφιέσεις ήταν προσεγμένες, με κάποιες να είναι υπέρ-παραγωγή!

Τα βίντεο και τα θεατρικά σκετς που ακολούθησαν ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά και χάρισαν πολύ γέλιο. Η κάθε ομάδα μετά την παρουσίαση του βίντεο ή του σκετς ανέβαινε επί σκηνής για να παρουσιαστεί. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους νικητές του διαγωνισμού που ήταν η ομάδα XL-ληγμένοι, που πραγματικά μας άφησαν άφωνους με την ευρηματικότητα και τον τρόπο που παρουσιάστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2020

Ως νικήτρια του κρυμμένου θησαυρού η ομάδα του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας θα αναλάβει Οργανωτική Επιτροπή τη διοργάνωση του παιχνιδιού για το 2020.

Όλες οι ομάδες πήρανε αναμνηστικά από τον Φορέα και έγιναν οι απονομές των νικητών. Τις επόμενες ημέρες οι αρχηγοί των ομάδων θα συναντηθούν στα γραφεία του Φορέα για να καταγραφούν οι εμπειρίες και να συζητηθούν για την καλύτερη διεξαγωγή του επόμενου παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί:

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ξεκινώντας με την νικήτρια ομάδα της προηγούμενης διοργάνωσης: Βαγγέλης Γκίγκερης, Βάγια Τζισλάκη, Μαρία Ταρατόρη, Ντίνα Ταρατόρη, Ιγνάτης Χατζηχρήστου, Αναστασία Ταρατόρη, Στρατή Ταρατόρης.

Τα μέλη της ομάδα υποστήριξης: Δεληγιάννη Αφροδίτη, Δεληγιάννη Έλπη, Προκοπίου Όλγα, Προκοπίου Πελαγία, Μανταίου Εύη, που όλοι μαζί με τόσο κόπο έφτιαξαν τη φετινή ιστορία του κυνηγιού, δημιούργησαν τους γρίφους και συντέλεσαν στο να διεκπεραιωθεί το παιχνίδι για 6η χρονιά, κάτω από ένα τόσο εύθυμο κλίμα.

Τους παίχτες που έπαιξαν. Τον Γρηγορίου Άρη και την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας, για την υποστήριξη και όλους τους χορηγούς που ενόψει κρίσης για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στη διατήρηση αυτού του θεσμού και βοήθησαν στην καλύτερη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου κ. Μόλβαλης Νίκος στις δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την διοργάνωση η οποία δίνει ζωή στον τόπο μας, τόνισε την ιδιαιτερότητα αυτού του θεσμού για την τοπική κοινωνία και προέτρεψε τα μέλη των ομάδων να δουν τον θεσμό με την αγάπη που του αξίζει, τον σεβασμό στην συμμετοχή, την προσφορά γνώσης στους νέους για την ιστορία του τόπου, αλλά και την συμβολή αυτής της διοργάνωσης στην προβολή της περιοχής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι Πελοποννήσιοι τιμούν τον Καραβόγιαννο

Το Σάββατο 25 Μαΐου στο πάρκο Καραπαναγιώτη στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Νέο ασθενοφόρο απέκτησε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Η Οργάνωση AHEPA κάλυψε το κόστος ανακαίνισης και εκτελωνισμού ασθενοφόρου που βρίσκονταν στο Τελωνείο Μυτιλήνης
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Η ώρα της κρίσης για το Τεχνικό Επιμελητήριο του βορείου Αιγαίου

Στο στούντιο του «Ν» οι εκπρόσωποι των τεσσάρων παρατάξεων συζήτησαν για προβλήματα του κλάδου και τις προκλήσεις της νέας περιόδου που ξεκινά
ΥΓΕΙΑ

Ευχαριστήριο

Για τον νευροχειρουργό Βασίλη Κοντογιάννη, τους συνεργάτες ιατρούς καθώς και τον φυσικοθεραπευτή Ιωσήφ Γαληνό
ΕΡΓΑΣΙΑ

Πανυπαλληλική απεργία την Τρίτη 21 Μαΐου

24ώρη απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, απεργιακή συγκέντρωση στη γενική γραμματεία Αιγαίου στη Μυτιλήνη διοργανώνει το Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Λέσβου

Δείτε εδώ την κατανομή των εδρών και τις ψήφους που πήρε κάθε παράταξη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης στη Βαρκελώνη

Μαθητές του Σχολείου επισκέφθηκαν το «Tales of Volcanoes» για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον κόσμο των ηφαιστείων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο Βόρειο Αιγαίο

Θα καλύψουν τις ανάγκες σε Πολιχνίτο, Μυτιλήνη, Καλλονή και Πυργί Χίου
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις θάνατοι από covid‑19, πέντε οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παραμένει χαμηλή αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ