× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Λέσβος μπροστά στις προσκλήσεις της»

Ανοιχτή συζήτηση από την ομάδα «Lesvos 2030»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/5/2020

«Η Λέσβος μπροστά στις προσκλήσεις της»

Την πρώτη ανοικτή της συνάντηση διοργανώνει η ομάδα του LESVOS 2030, την Τετάρτη 13 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα. Εκτός από μια πολύ σύντομη παρουσίαση της πρωτοβουλίας, θέμα της συνάντησης θα είναι η τρέχουσα κατάσταση και οι προκλήσεις, που έχει μπροστά της η Λέσβος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνάντηση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, εκπροσώπους φορέων, οργανώσεων, συλλόγων ή ομάδων πολιτών και για τη συμμετοχή σε αυτή είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε στο https://bit.ly/l2030meet

Λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί online.

Τι είναι το Lesvos 2030;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Lesvos 2030 είναι μια πρωτοβουλία του Creative Hub, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής της Κοινωνίας των Πολιτών στη συνδιαμόρφωση ενός οράματος για μια βιώσιμη και ανθεκτική Λέσβο την επόμενη δεκαετία και της στρατηγικής υλοποίησής του.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ