× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συγκέντρωσαν 44 σακούλες με σκουπίδια

Καθαρισμός της Σκάλας Καλλονής με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ζαχαρούλας Ιωακείμ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/5/2020

Συγκέντρωσαν 44 σακούλες με σκουπίδια

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με πάντα πρωτοπόρα δράση στα θέματα του εθελοντισμού και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού-Πολιτισμού Ζαχαρούλας Ιωακείμ πραγματοποίησε καθαρισμό της Σκάλας Καλλονής. Μαζί με εθελοντές αλλά και το τοπικό συμβούλιο του χωριού κατάφεραν να συγκεντρώσουν 44 σακούλες σκουπιδιών από την ευρύτερη περιοχή μέσα σε 2 ώρες.
Σε δήλωση της μετά το τέλος της δράσης η Αντιδήμαρχος κ.Ιωακείμ επεσήμανε τα εξής: «Στόχος μας είναι να κάνουμε συνείδηση στον πολίτη πως ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα του τόπου μας. Ας διατηρούμε σε ένα επίπεδο εκτός από τον πολιτικό πολιτισμό και τον πολιτισμό στο περιβάλλον που ζουμε και αναπνέουμε.Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Βασίλη Μπάγκαλα και το τοπικό συμβούλιο καθώς και στους δεκάδες εθελοντές μας.Η συμμετοχή σας είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε.Όταν πρόκειται για τον τόπο μας είμαστε όλοι μαζί»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ