× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εσύ πήγες στο Alley Dog;

Ξεχωριστές μπύρες και γεύσεις στο 7 της Κομνηνάκη!

Δημοσίευση 12/3/2019

Εσύ πήγες στο Alley Dog;

Καλώς ήρθατε στο Alley Dog, έναν χώρο που δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος μας και την αγάπη μας για τον καφέ και την μπύρα.Βρισκόμαστε στον πεζόδρομο της οδού Κομνηνάκη και ο σκοπός μας είναι η καλλιέργεια των γεύσεων, η εκπαίδευση των αισθήσεων αλλά και γνωριμία των επισκεπτών μας με καφέδες που χαρακτηρίζονται ως speciality μέσα από την αποκλειστική μας συνεργασία με την ομάδα του Underdog και τον Τάσο Δεληχρήστο , μπύρες αποκλειστικά Ελλήνων μικροζυθοποιών, καθώς και ότι άλλο αξιόλογο και ποιοτικό μπορούμε να βρούμε μέσα στα "δρομάκια που περιφερόμαστε".

Support local producer
Βασική μας αρχή είναι η στήριξη της τοπικής παραγωγής, έτσι στην προσπάθεια μας να βασίζουμε τα πιάτα μας σε τοπικά προϊόντα καθώς επίσης και αφεψήματα η ομάδα του Alley Dog αναζητά τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα που παρασκευάζονται στην Λέσβο και γενικότερα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο όπως τα αναψυκτικά "ΚΡΥΣΤΑΛ" τα οποία παρασκευάζονται στη Λέσβο, μαρμελάδα από ΑΡΩΝΙΑ, τυροκομικά προιόντα Χιδήρων & Ερεσσού, καθώς επίσης τις μπύρες Νησιόπη & Σεντούσα του καλού μας φίλου Χρήστου και τα προσφέρουμε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στον χώρο μας.

Love the enviroment - Go green!
Εμείς στο Alley Dog στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε το περιβάλλον προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε βιοδιασπώμενα προϊόντα και να ανακυκλώνουμε οτι είναι δυνατόν, επίσης μπορείτε να πάρετε τα υπολείμματα του καφέ και να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους όπως λίπασμα για τα φυτά σας μέχρι και αρωματικό χώρου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ