× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Και ακροδεξιός και χυδαίος

Ένα μήνα μετά τον ξυλοδαρμό γυναίκας ο γνωστός νταής της παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες» προέβη σε διαδικτυακή σεξιστική επίθεση σε βάρος της Συμβούλου της Κοινότητας Μυτιλήνης Μίνας Αδαλή

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 15/11/2020

Και ακροδεξιός και χυδαίος

Έναν ακριβώς μήνα μετά τον ξυλοδαρμό και την εξύβριση γυναίκας στην είσοδο της οδού Ερμού και το θόρυβο που ακολούθησε, νέα επίθεση διαδικτυακή αυτή τη φορά σε βάρος πάλι γυναίκας, της κ. Μυρσίνης Αδαλή μέλους του Συμβουλίου της Κοινότητος Μυτιλήνης εκλεγμένης με την παράταξη «Δημοκρατική Μυτιλήνη». Δράστης ο γνωστός επαγγελματίας της αγοράς αλλά και «νταής» της ακροδεξιάς στη Μυτιλήνη, εκλεγμένος στο Συμβούλιο της Κοινότητας Μυτιλήνης με την παράταξη «Ελεύθεροι Πολίτες», υπόδικος για σειρά επιθέσεων και συκοφαντιών κατά πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η κ. Αδαλή με ανάρτησή της πριν μέρες τάχθηκε εναντίον της βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας στα πλαίσια της αντιμετώπισης της νόσου του κορονοϊού,  χαρακτηρίζοντας το μέτρο ως «αναστολή δημοκρατίας». Χθες ο γνωστός για τις επιθέσεις του ιδιαίτερα κατά γυναικών κύριος της παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες» μετέφερε την ανάρτηση της κ. Αδαλή με το ονοματεπώνυμο της (με τη μέθοδο του print screen) στη δική του σελίδα και έγραψε για την κ. Αδαλή τα παρακάτω χυδαία σεξιστικά: «Η ΚΥΡΑΜΥΡΣΙΝΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕΞ!!!!»

Σα να μην έφταναν τα παραπάνω μια κυρία σπεύδει να συνεχίσει την αναίτια χυδαία επίθεση σε βάρος της κ. Αδαλή αναφέροντας τα παρακάτω: «Μάλλον από την έλλειψη! Γέμισε ο τόπος ψεκασμένους!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με άλλα λόγια η επίθεση εναντίον της κ. Αδαλή δεν έγινε με πολιτικά επιχειρήματα, αλλά της ασκείται κριτική με το φοβερό επιχείρημα ότι η ίδια έχει αυτές τις απόψεις, λόγω της σεξουαλικής της ζωής!

 

Από το απόγευμα του Σαββάτου τόσο η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» όσο και η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάν με επιστολές τους  στον Πρόεδρο της Κοινότητας να υπάρξει ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας με θέμα την πρακτική του συγκεκριμένου μέλους του Συμβουλίου. Ας σημειωθεί ότι ανάλογο θέμα είχε τεθεί και σχετικά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας να μην δέχεται αυτό να γίνει προφασιζόμενος ότι η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δράση «Ελεύθερων Πολιτών»

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διχαστική και βίαιη πρακτική μελών της παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες» απασχολεί την κοινή γνώμη της Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προεκλογικά είχε σοκάρει η επίθεση με κλωτσιές κατά σκύλου στο Φανάρι από υποψήφιο της παράταξης.

Άλλος εκλεγμένος με την παράταξη στο Συμβούλιο της Κοινότητας πρόσφατα καταδικάστηκε για εξυβριστική επίθεση κατά γυναίκας. Ενώ τρίτος εκλεγμένος στο Συμβούλιο έως και της διάλυσης του πυρήνα στη Μυτιλήνη δήλωνε μέλος της εγκληματικής και με απόφαση δικαστηρίου, οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια λέγεται ότι είχε ενταχθεί στο νέο κόμμα του Κασιδιάρη.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση