× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ολοταχώς προς δημοπράτηση το Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου

Ολοκληρώθηκε η έκδοση της οικοδομικής άδειας επισκευής του ιστορικού κτιρίου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/6/2021

Ολοταχώς προς δημοπράτηση το Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου
Φωτο αρχείου

Ολοταχώς προς δημοπράτηση βαδίζει, 4 χρόνια μετά το μεγάλο σεισμό του 2017, το έργο της επισκευής του ιστορικού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη μέσα από το λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, ολοκληρώθηκε η έκδοση της οικοδομικής άδειας και μετά το τελευταίο ταξίδι του στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με τα συναρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες, άνοιξε πλέον ο δρόμος για την υλοποίηση του πολύπαθου έργου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο της επισκευής του Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου, έχει αναλάβει μαζί με την επισκευή όλων των σεισμόπληκτων σχολείων η Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ ΑΕ), πρώην ΟΣΚ. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ