× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ο Συνεταιρισμός Μεσοτόπου δίνει εισόδημα σε 100 οικογένειες»

Ανακοίνωση από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου για την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/7/2021

«Ο Συνεταιρισμός Μεσοτόπου δίνει εισόδημα σε 100 οικογένειες»

Πραγματική στήριξη και βοήθεια από την πολιτεία στο Συνεταιρισμό Μεσοτόπου ο οποίος δίνει εισόδημα σε πάνω από 100 οικογένειές στην περιοχή, ζητά από την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου: Σε ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τις αποθήκες ζωοτροφών του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου. Ο Συνεταιρισμός του Μεσοτόπου είναι παράδειγμα του συνεταιριστικού κινήματος του νησιού μας, καθώς αξιοποιεί τις πρώτες ύλες της περιοχής και είναι το αποκούμπι όλων των κατοίκων του χωριού. Επιβάλλεται άμεσα να υπάρξει σοβαρή βοήθεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Δυτικής Λέσβου, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές σε μικρό χρονικό διάστημα για να μπορέσει ο Συνεταιρισμός να παίξει το ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκε. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης να επαναλάβουν ότι η στήριξη θεωρείται δεδομένη μπροστά στις κάμερες και στα μέσα ενημέρωσης και μετά την πάροδο λίγων ημερών να ξεχνιέται ότι έχει ειπωθεί.

       Η Λαική Συσπείρωση με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει θα αγωνιστεί για να υπάρξει πραγματική βοήθεια στο Συνεταιρισμό από τους αρμόδιους φορείς και να μην ξεχαστεί, καθώς δίνει εισόδημα σε πάνω από 100 οικογένειες του Μεσοτόπου που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση και οι δημοτικοί σύμβουλοι που την εκπροσωπούν.

                                         

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ