× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου η έκθεση φωτογραφίας του Amir Ali

«Η Λέσβος με τη δική μου ματιά» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/9/2021

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου η έκθεση φωτογραφίας του Amir Ali

Συνεχίζεται μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι η Φωτογραφική Έκθεση του φωτογράφου Amir Ali, που έφτασε στη Λέσβο από το Αφγανιστάν, με τίτλο: «Η Λέσβος με τη δική μου ματιά», δίνοντας την ευκαιρία στον Amir Ali- amiraliphotography να παρουσιάσει την οπτική του για την πόλη και το νησί που έγινε το σπίτι του, τα τελευταία 3,5 χρόνια. Η έκθεση συνδιοργανώνεται με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.
Ο Amir Ali επισκέφτηκε σήμερα το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και συνομίλησε με επισκέπτες του Μουσείου για τα έργα της έκθεσης, τα οποία αποτυπώνουν τα τοπία, τους ανθρώπους και κυρίως τη θάλασσα της Λέσβου, στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό παζλ προβάλλοντας την ομορφιά της όπως τη βλέπει ο φωτογράφος μέσα από τη φωτογραφική του μηχανή τα τελευταία 3,5 χρόνια που βρίσκεται στο νησί.
Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από 9.00 το πρωί έως 17.00 το απόγευμα, έως 20 Σεπτεμβρίου 2021.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ