× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με κορονοϊό 20 εργαζόμενοι του Βοστάνειου

Το τμήμα των ηλεκτρολόγων του νοσοκομείου σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Στρατή Κλεάνθη έχει 5 εργαζόμενους σε καραντίνα, από τους 10 συνολικά που υπηρετούν εκεί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/1/2022

Με κορονοϊό 20 εργαζόμενοι του Βοστάνειου

Χωρίς ηλεκτρολόγους κινδυνεύει να μείνει το νοσοκομείο της Μυτιλήνης αφού η επιδημία του κορονοϊού χτύπησε το τμήμα των τεχνικών - ηλεκτρολόγων, στέλνοντας σε καραντίνα τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ανησυχία του για το γεγονός εκφράζει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Βοστάνειου Στρατής Κλεάνθης, όντας και ο ίδιος σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής του με κρούσματα κορονοϊού. 

«Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη, σημείωσε ο Στρατής Κλεάνθης. Προς το παρόν είμαι αρνητικός, ωστόσο ανησυχώ για τη λειτουργία του νοσοκομείου. Ήδη μίλησα με το διοικητή και του εξέφρασα τους προβληματισμούς μου, κατέθεσα τις προτάσεις μου καθώς και την ανησυχία για λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή το τμήμα των ηλεκτρολόγων λειτουργεί με 1 άτομο ανά βάρδια και δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό πως θα αντιμετωπίστεί. 

Επιπλέον από την πληροφόρηση που έχω υπάρχουν απουσίες εργαζομένων λόγω κορονοϊού, σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου, κλινικές και διοικητικές υπηρεσίες. Αυτή τη στιγμή απουάζουν τουλάχιστον 20 άτομα, χωρίς να ληφθούν υπόψη όσοι έχουν βγει σε αναστολή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι λογικό όταν έχουμε τόσο μεγάλη διασπορά στην κοινωνία να επηρεάζονται και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι ενεργοί πολίτες, έχουν οικογένειες, φίλους και επαφές και μπορεί να κολλήσουν κορονοϊό όπως όλοι οι άνθρωποι. 

Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση, εύχομαι να είμαστε στην κορύφωση και σύντομα να έρθει η αποκλιμάκωση. 

Θέλω να ζητήσω αν μου επιτρεπεται από όλους υψηλό αίσθημα ευθύνης, η συναδελφοσυνη αυτές τις στιγμές πρεπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, εγωισμοι δε χωράνε για να μπορέσουμε να διαβουμε τη στενωπό, αυτά άσχετα για το τι μπορεί και θα πράξει η πολιτεία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι