× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δυναμικά στη μάχη για την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης και επίσημα ο Σταμάτης Μαλέλης, με «μέτωπο» ενάντια στις «αντιαναπτυξιακές λαϊκιστικές και φαύλες πολιτικές που ακολουθήθηκαν». Ιδιαίτερη αναφορά «στο λάθος αφήγημα περί μεταναστευτικού»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/5/2022

Δυναμικά στη μάχη για την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

Με «μέτωπο» ενάντια στις «αντιαναπτυξιακές λαϊκιστικές και φαύλες πολιτικές που ακολουθήθηκαν στην Περιφέρεια βορείου Αιγαίου» μπήκε χθες Σαββάτο το μεσημέρι με συνέντευξη του στη Μυτιλήνη, ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης στην κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο βόρειο Αιγαίο. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική διευκρινιστική ερώτηση ο κ. Μαλέλλης υποστήριξε ότι «θα ελεγχθούν σε βάθος πρακτικές της σημερινής περιφερειακής αρχής που φαίνεται πως δεν είναι ορθές. Θα τις ερευνήσουμε. Σε όλη μου τη ζωή, κατέληξε ο κ. Μαλέλης, χτυπούσα τη διαφθορά. Αυτό θα κάνω και τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς να κρύβει την κομματική του ταυτότητα, είναι μέλος της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ ο κ. Μαλέλης ανακοίνωσε την «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα του, σημειώνοντας όμως ότι συζητά με κόμματα και πολίτες όλων των πολιτικών χώρων – με «κόκκινη γραμμή» την ακροδεξιά -  και η κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του 2019 και πάλι για τη θέση της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου που απεσύρθη λόγω των πιέσεων που δέχθηκε μια και εκείνη την περίοδο ήταν γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και τα διλλήματα που του τέθηκαν από την τότε ηγεσία του κόμματος του ήταν πολύ ισχυρά».

 Σκοπός μας σημείωσε ο κ. Μαλέλης «είναι να αλλάξουμε την μοίρα της περιοχής» και ανακοίνωσε έξη βασικούς του στόχους τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και εφόσον εκλεγεί:

«Την εκπόνηση ενός αξιόπιστου σχεδίου για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πραγματική διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Την κινητοποίηση, χωρίς αποκλεισμούς,  όλων των παραγωγικών δυνάμεων των νησιών μας.Τη βιώσιμη διαχείριση του μεταναστευτικού χωρίς ακρότητες, λαϊκισμούς και επικίνδυνες  κορώνες. Τέλος στο λάθος αφήγημα περί μεταναστευτικού που δρομολόγησε και τροφοδότησε λάθος πολιτικές και άφησε πίσω την ανάπτυξη του τόπου. Το μεταναστευτικό πήρε το δρόμο του και δεν είναι το κυρίαρχο πρόβλημα του βόρειου Αιγαίου.Την εκπόνηση επικοινωνιακού σχεδίου για την ανάδειξη του Βορείου Αιγαίου ως προορισμού για τον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό. 

Την ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού θησαυρού των νησιών μας.».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση