× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διαδικτυακή «δολοφονία» του Γιάννη Μπουρνού

Τη χυδαία στοχοποίηση του βουλευτή Λέσβου προκάλεσε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος που μέσα στη Βουλή αναφέρθηκε σε διαρροές από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τα όπλα που υπάρχουν στα νησιά και τη διάταξή τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/6/2022

Διαδικτυακή «δολοφονία» του Γιάννη Μπουρνού

Η έκρηξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τις διαρροές των αξιωματικών όσον αφορά τα οπλικά συστήματα στα νησιά και τη δήθεν δημοσιοποίηση τους από το Βουλευτή Γιάννη Μπουρνού κατά τη χτεσινή συζήτηση στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής προκάλεσε σήμερα μια διαδικτυακή «δολοφονία» του Λέσβιου βουλευτή. Δεκάδες φιλοκυβερνητικοί λογαριασμοί κατά τον κ. Μπουρνού εξαπέλυσαν μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του κατηγορώντας τον ως «προδότη» ενώ η χυδαία σε βάρος του επίθεση είχε στόχο ακόμα και την οικογένεια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός έχει προκαλέσει την αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κεντρικά και του ίδιου του κ. Μπουρνού αλλά και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ από την άλλη μεριά η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που προκάλεσε το θέμα σιωπούν μη καταγγέλλοντας καν τη διαδικτυακή επίθεση κατά του κ. Μπουρνού.

 

Η χθεσινή επίθεση του Υπουργού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά πάντων, αξιωματικών, του ΣΥΡΙΖΑ και του Γιάννη Μπουρνού αλλά και κατά του ΚΚΕ και του δημοσιογραφικού του οργάνου του «Ριζοσπάστη» ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα του τελευταίου στο οποίο παρουσιάζονταν αναλυτικά τα όπλα που εστάλησαν στην Ουκρανία. Όπως έγραφε η εφημερίδα στα όπλα που έχει στείλει η ελληνική κυβέρνηση περιλαμβάνονται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

100 έως 130 τεθωρακισμένα οχήματα πεζικού BMP-1 με όλα τα πυρομαχικά για πολυβόλα,

2.100 ρουκέτες RM-70, 3.200.000 φυσίγγια 7,62 χιλιοστών,

τουλάχιστον 60 δυσεύρετοι και πανάκριβοι αντιαεροπορικοί πύραυλοι "Stiger",

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

17.000 βλήματα πυροβολικού 155 χιλιοστών,

1.100 φορητοί αντιαρματικοί πύραυλοι RPG.

Το κόστος των διατιθέμενων πυρομαχικών προσεγγίζει τα 30.000.000 ευρώ, και είναι όλα επιχειρησιακά, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με βάση αυτό το δημοσίευμα, το οποίο στηλίτευσε ο υπουργός Άμυνας κάνοντας λόγο για "σύστημα πληροφόρησης του Ριζοσπάστη", ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Μπουρνούς έθεσε τις δικές του ερωτήσεις.

Οι αναφορές του βουλευτή Μπουρνούς και τα όσα είπε ο Υπουργός προκάλεσαν οργή στο πάντα έτοιμο να εκραγεί Twitter και το hashtag προδότη-μπουρνούς έγινε αμέσως πρώτο trend.

Σε αυτή την κριτική ο ίδιος ο βουλευτής απάντησε:

«Μετά το πρωτοφανές, επικίνδυνο ατόπημα του ΥΠΕΘΑ να χαρακτηρίσει διάτρητο το στράτευμα συκοφαντώντας αξιωματικούς για δήθεν «διαρροές πληροφοριών» στην αντιπολίτευση, 10άδες φιλοκυβερνητικά accounts με στοχοποίησαν επειδή έθεσα καίρια ερωτήματα για την άμυνα των νησιών μας... Διαβάζω (πάλι) τα γνωστά για «συριζαίους πράκτορες των Τούρκων», στοχοποίηση της προσωπικής μου ζωής, ακόμη και καλέσματα για...στρατοδικεία των «επίορκων στρατιωτικών». Κι όλα αυτά εξαιτίας της αδιανόητα ανεύθυνης δήλωσης του ΥΠΕΘΑ.».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου