× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διπλάσιοι και τριπλάσιοι τζίροι στα μαγαζιά της Μυτιλήνης

Η λευκή νύχτα που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης και την ΑΣΠΙΔΑ, απέδωσε καρπούς και έφερε χαμόγελα και καλές εισπράξεις σε λιανεμπόριο και εστίαση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/8/2022

Διπλάσιοι και τριπλάσιοι τζίροι στα μαγαζιά της Μυτιλήνης

Την ικανοποίησή τους για την τεράστια επιτυχία της πρώτης Λευκής Νύχτας στην αγορά της Μυτιλήνης, εκφράζουν οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης Γιάννης Μουτζούρης από τον Εμπορικό Σύλλογο και Νίκος Γιαννάκας από την «Ασπίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χθεσινό ξέφρενο πάρτι στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους της πόλης, Ερμού, Λαδάδικα, Καβέτσου και Ελευθερίου Βενιζέλου, έδωσε μία ξεχωριστή, λαμπερή νότα στη Μυτιλήνη η οποία για λίγες ώρες θύμισε τουριστικό θέρετρο του Νοτίου Αιγαίου.

Η επόμενη μέρα της Λευκής Νύχτας βρίσκει τους διοργανωτές αισιόδοξους, χαρούμενους και έτοιμους για νέα σχέδια που θα στηρίξουν και θα δώσουν ώθηση στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Μυτιλήνης.

«Η χθεσινή νύχτα ήταν ξεκάθαρα μια νύχτα πολυ διαφορετική για την αγορά της Μυτιλήνης, τονίζει ο Γιάννης Μουτζούρης. Είδαμε πρωτόγνωρη κίνηση στα μαγαζιά μας και στους δρόμους και πραγματικά χαρήκαμε με το αποτέλεσμα. Οι έμποροι της αγοράς με τους οποίους μίλησα μιλούν για πολύ καλούς τζίρους διπλάσιοι ή και τριπλάσιοι από μια συνηθισμένη ημέρα τους Αυγούστου. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι η εικόνα της πόλης ήταν τόσο διαφορετική και αισιόδοξη που μας γέμισε με ελπίδες ότι επιτέλους κάτι μπορεί να αλλάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα ξεκουραζόμαστε και μαζεύουμε δυνάμεις και ιδέες για το επόμενο project την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, όπου θα ετοιμάσουμε όμορφες και προτότυπες εκδηλώσεις».

Αντίστοιχα ανεβασμένοι ήταν οι τζίροι και στα καταστήματα εστίασης, καφέ και διασκέδασης την Τρίτη το βράδυ στην πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Γιαννάκας, ο κόσμος πλημμύρισε κυριολεκτικά όλα τα μαγαζιά σε κάθε γωνιά της πόλης και κυρίως στο κέντρο, θυμίζοντας Αυγουστιάτικο Σάββατο σε φουλ σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό που μας χαροποίησε περισσότερο είναι ότι είδαμε κόσμο παντού σε όλες τις επιχειρήσεις και σε όλα τα μαγαζιά, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο. Η χθεσινή βραδιά έδειξε ότι η Μυτιλήνη, όταν θέλει μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα με τους ανθρώπους και τις δυνάμεις της. Από εκεί και πέρα οι τζίροι των καταστημα΄των εστίασης και καφέ ήταν πολλύ αυξημένοι και ακόμη και εμείς οι ίδιοι που οργανώσαμε τη βραδιά εκπλαγήκαμε με τη μεγάλη επιτυχία που είχε». 

Η επίσημη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για τη Λευκή Νύχτα 

«Αγαπημένοι μας συνάδελφοι και συμπολίτες, το όνειρο της Λευκής Νύχτας χθες το βράδυ πήρε σάρκα και οστά!!

Τα λόγια περισσεύουν μετά από μια βραδιά που τα είχε όλα. 
Προσφορές, μουσική, κεράσματα και χορούς μα πάνω από όλα καλή διάθεση και μόνο χαμόγελα!
Στο ταξίδι μας συνοδοιπόροι ήταν ο Σύλλογος Εστίασης Ασπίδα που με την καθοριστική συμμετοχή του καταφέραμε να υλοποιήσουμε τη βραδιά αυτή.
Πρώτα από όλους θέλουμε με τη καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς. Όλους εσάς, που βγήκατε από το σπίτι, που είχατε όλη τη θετική σας ενέργεια μαζί, που στηρίξατε τα μαγαζιά μας και που μας δώσατε κίνητρο να ετοιμαζόμαστε ήδη για τα επόμενα!!
Χθες με τους υπέροχους dj και το συγκρότημα Efapax γίναμε όλοι μια παρέα! Οι πανταχού παρόντες Lesvos Runners μας τίμησαν όπως πάντα, η μουσικοχορευτική ομάδα Αρίων έδωσε τον παραδοσιακό αέρα που χρειαζόταν η βραδιά με τα χορευτικά της και ο Σύλλογος Επάνω Σκάλας κοσμησε με την υπέροχη έκθεση του με παλιές φωτογραφίες της αγοράς, τη Μητροπόλεως. Δείξαμε ότι η Μυτιλήνη μπορεί να είναι ένας καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός με κέφι και κόσμο στην αγορά του.
Ευχαριστήσουμε τον Δήμο που μας συμπεριέλαβε στο Λεσβιακό Καλοκαίρι και το Επιμελητήριο Λέσβου που ήταν δίπλα μας σαν συνδιοργανωτές της πρώτης αυτής Λευκής Νύχτας. Επίσης θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας που σε τέτοιες εποχές πίστεψαν και στήριξαν την ιδέα.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα ΜΜΕ για τη στήριξη και προβολή , την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου για τη βοήθειά της, καθώς επίσης και όλους τους εργαζόμενους των καταστημάτων που στήριξαν την βραδιά και την έφεραν εις πέρας. 
Σας θέλουμε δίπλα μας η αγορά δεν υπάρχει, δεν μπορεί να σταθεί αν δεν το πιστέψουν και οι ίδιοι οι έμποροι αλλά και το καταναλωτικό κοινό». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ